dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Regulamentul parcărilor a fost modificat

CONSTANȚA. Regulamentul parcărilor a fost modificat
22 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Marți, 22 noiembrie, în cadrul ședinței Consiliului Local Constanța, a fost modificat regulamentul parcărilor, la propunerea consilierilor PNL-USR.

Proiect de hotărâre nr. 445/2022 pentru modificarea HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a parcarilor publice din municipiul Constanţa. Iniţiatori: grupurile consilierilor PNL şi USR. Avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5

Toate cele șapte amendamente ale acestui proiect au fost adoptate. Proiectul a fost adoptat cu 17 voturi pentru şi șapteîmpotrivă.

Astfel că, parcarea va fi gratuită în intervalul 20.00-08.00 de luni până vineri, dar și în zilele de weekend și de sărbătorile legale, în toate cele trei zone. Mai mult, locurile de parcare din proximitatea unităților de cazare, sălilor de spectacol, bazelor sportive sau centrelor comerciale vor fi atribuite în baza unui abonament.

Mașinile hibrid și electrice beneficiază de parcare gratuită, după obținerea unei viniete de la Primăria Constanța.

O altă modificare se referă la Parcarea Supraetajată din zona Spitalului Județean Constanța, care face parte din zona 0. Astfel că, accesul în parcare se va face prin obținerea unui tichet de acces.

În parcările de reședință, care constituie zona 3 a municipiului, se va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, cu excepția situațiilor în care același utilizator deține în imobil mai multe apartamente, vor fi alocare titularului unui sau mai multe locuri de parcare aferente frontului stradal al imobilului deținut.

Mai multe modificări pot fi consultate AICI.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233