dobroge.tv

Live

Un nou val de aer polar lovește România. Temperaturile scad brusc în toată țara

Un nou val de aer polar lovește România. Temperaturile scad brusc în toată țara
15 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Vremea pare să schimbe foaia în România. Meteorolgii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că un val de aer rece intră în țara noastră, însă chiar și așa sunt anunțate maxime de 15 grade Celsius, ceea ce înseamnă câteva grade în plus față de ce ar trebui să fie normal, scrie playtech.ro.

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că vremea se schimă începând de luni, 14 noiembrie, astfel că temperaturile vor mai coborî spre normalul perioadei.

De săptămâna cealaltă, temperaturile vor continua să scadă astfel că este posibil să se ajungă la temperaturi sub cele normale calendaristice, cel puțin în partea de este a teritoriului.

Temperaturile maxime vor oscila între 10 și 15 grade Celsius, în timp ce cele minime vor fi cuprinse între minus 4 și minus 3 grade Celsius în depresiunile intramontane și doar 9 grade Celsius pe litoral.

Marți, 15 noiembrie, conform prognozei ANM, valorile termice vo fi fără variații semnificative comparat cu intervalul zilei precendente în cea mai mare parte a României.

Temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei din calendar.

Unde ar putea ploua

Cerul va fi variabil și se vor înregistra înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe, respectiv în regiunile vestice și nord-vestice, dar local cu nebulozitate și pe spații mici cu ceață, în special prima parte a zilei și noaptea, în zonele joase de relief. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime ale zilei de marți, 15 noiembrie 2022 se vor încadra în general între 11 și 15 grade Celsius, în timp ce cele minime vor varia între 0 și 8 grade Celsius.

Când va ninge în România

Săptămâna 31 octombrie-7 noiembrie, așa cum arată datele, este o săptămâna mai caldă, cu deficit de precipitații. Rămâne de interes și în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie.

De-abia de la mijlocul lunii noiembrie, așa cum arata informațiile la acest moment, valorile de temperatură se apropie de cele normale pentru perioada respectivă în cea mai mare parte a țării.

Spre sfârșitul lunii noiembrie vom avea primul semnal, nu excludem să aducă și intervale în care stratul de zăpadă să fie unul consistent, în mod deosebit în zona montană”, a anunțat directorul ANM, Elena Mateescu, potrivit spynews.ro.


Sursă foto: realitatea.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233