dobroge.tv

Live

Cele două surori de 10 şi 12 ani, răpite şi violate de un prieten al familiei, au fost luate de lângă mamă. Femeia a anunţat Poliţia de dispariţia lor după mai bine de 12 ore

Cele două surori de 10 şi 12 ani, răpite şi violate de un prieten al familiei, au fost luate de lângă mamă. Femeia a anunţat Poliţia de dispariţia lor după mai bine de 12 ore
13 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Cele două surori de 10 şi 12 ani, din comuna braşoveană Vama Buzăului, care au fost răpite şi violate de către un prieten al concubinului mamei, au fost luate de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov. Mama a anunţat Poliţia de dispariţia lor după mai bine de 12 ore. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Individul care ce-a răpit a fost prins aseară în Valea Călugărească, lângă Ploieşti, la aproape 100 de km de casa de unde le-a luat. Cele două fete se aflau pe bancheta din spate a maşinii. individul a mai fost condamnat la zece ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dar a fost eliberat condiţionat în urmă cu doi ani.

„Se află într-un serviciu social al DGASPC Braşov. Au intrat, încă de azi dimineaţă (duminică dimineaţă – n.r.) într-un program de consiliere psihologică şi terapie. Urmează ca, împreună cu cei de la asistenţa socială din primăria de domiciliu, să facem o anchetă socială, pentru a stabili măsurile luate pentru aceşti copii”, au declarat pentru News.ro oficiali din cadrul DGASPC Braşov.

Conform acestora, mama celor două fete, şi-a dat acordul ca acestea să intre în sistemul rezidenţial al DGASPC.

Suspectul, care la audieri a recunoscut că le-a agresat sexual pe cele două copile, invocând drept scuză faptul că era beat, a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice și amenințări, ar fi forțat, pe rând, persoanele vătămate minore să întrețină mai multe raporturi și acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului și municipiul Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani, din județul Prahova. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Sursă foto: mytex.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233