dobroge.tv

Live

Încep Zilele Dobrogene de Film. „Din zori până în zori” și „Căutătorul de Vânt”, astăzi, la Centrul „Jean Constantin”: intrarea este gratuită

Încep Zilele Dobrogene de Film. „Din zori până în zori” și „Căutătorul de Vânt”, astăzi, la Centrul „Jean Constantin”: intrarea este gratuită
12 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Încep Zilele Dobrogene de Film. Proiecțiile vor avea loc astăzi la Centrul Multifuncțional Educațional Pentru Tineret „Jean Constantin” (Bulevardul Ferdinand 56).

Intrarea este GRATUITĂ!

Programul de astăzi:

  • ora 15:30, la Centrul MEPT „Jean Constantin”- „Between Two Dawns / Din zori până în zori”(2021, r. Selman Nacar), o co-producție Turcia – România multi-premiată la festivalurile de profil. Filmul este un portret tulburător al Turciei contemporane, în care onoarea familiei este, în continuare, mai presus de orice.
  • ora 17:30, la Centrul MEPT „Jean Constantin” – „Căutătorul de Vânt”(2022, r. Mihai Sofronea, co-producție România – Bulgaria)). Filmat în Dobrogea, filmul spune povestea unui bărbat (interpretat extraordinar de actorul Dan Bordeianu) care află că mai are puțin timp de trăit, dar regăsește frumusețea vieții. La proiecție vor fi prezenți regizorul Mihai Sofronea, dar și actorii Olimpia Melinte, Adrian Titieni și Elias Ferkin.

Zilele Dobrogene de Film este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Programul pentru zilele următoare

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 17:30, la „Jean Constantin”publicul este așteptat la proiecția ... Poate mai trăiesc și azi (2020, r. Tudor Cristian Jurgiu, co-producție România-Grecia), o poveste de dragoste neobișnuită, filmată la mare și inspirată din filme, cărți și folclor. Nicoleta Hâncu, actrița din rolul principal, va fi prezentă la Constanța.

Luni, 14 noiembrie, spectatorii sunt așteptați la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța de la ora 18:00pentru filmul BreakingNews(2017, r. Iulia Rugină) filmat în Dobrogea, cu Andi Vasluianu și Voica Oltean în rolurile principale. Filmul spune povestea unui cunoscut reporter TV care trebuie să realizeze unul dintre cele mai grele reportaje din viața lui.

Tot luni, 14 noiembrie, la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța de la ora 19:30, spectatorii pot viziona Neidentificat (r. Bogdan Georgi Apetri, 2020), un film polițist premiat la Festivalul Internațional de Film Transilvania sau la Festivalul de Film de la Varșovia. Actorul din rolul principal, Bogdan Farcaș, va fi prezent la Constanța pentru o discuție cu publicul.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233