dobroge.tv

Live

Luptători de top la a opta ediție a Galei OSS Fighters. Cătălin Moroșanu, prezent la Constanța: „Încercăm să promovăm acest oraș frumos prin toate metodele pe care le avem”. FOTO

08 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Marți, 8 noiembrie, la Sala „Remus Opreanu”, a avut loc conferința de presă dedicată evenimentului Gala OSS Fighters Ediția 08 - „Noaptea campionilor”. Acesta se va desfășura în data de 8 decembrie, la Sala Sporturilor din Constanța, începând cu ora 20.00. La eveniment a participat și fostul luptător Cătălin Moroșanu.

Bine te-am regăsit Constanța. După șapte ani revin în acest oraș frumos. Țin minte că am avut un meci aici și am avut o susținere incredibilă în Sala Polivalentă și am amintiri plăcute în Constanța. Vreau să mulțumesc celor trei oameni care reprezintă OSS Fighters: Cristi Tudose, George Drăgan, Marius Gheorghe și să nu-l uităm pe eroul vostru Alex Filip, care au venit cu această propunere să colaborăm pentru acest eveniment foarte foarte mare. Ne-am unit forțele să aducem cei mai buni luptători și să avem un fight card de excepție”, a declarat Cătălin Moroșanu.

El a mulțumit și primarului Vergil Chițac dar și autorităților locale care s-au implicat în acest eveniment. Moroșanu a subliniat faptul că marile orașe caută să aducă vizibilitate și națională și internațională și că orașul Constanța are nevoie de așa ceva.

Încercăm să promovăm acest oraș frumos prin toate metodele pe care le avem, social media, media și sperăm ca pe 8 decembrie, publicul din Constanța să fie pregătit pentru un eveniment de excepție”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Moroșanu a menționat în următoarele trei săptămâni va reveni în Constanța și va merge alături de echipa OSS în școli și vor încerca să atingă partea socială și să promoveze sportul în rândul tinerilor.

La eveniment a participat și luptătorul constănțean Alex Filip, care anul trecut își anunțase retragerea.

Sunt foarte încântat să lupt din nou la Constanța. După cum știți, anul trecut am anunțat retragerea mea, nu aveam de gând să mai lupt. Însă, în urmă cu câteva luni am primit o ofertă de a lupta în altă țară, am spus că nu am nimic de pierdut, însă, la câteva ore, am primit un telefon de la Cătălin Moroșanu, care mi-a spus că vom face o gală împreună la Constanța. Și bineînțeles că am ales să lupt pentru ultima dată, să mai fac un meci în fața publicului constănțean, în orașul meu pe care am încercat și cred eu că am reușit să-l reprezint cu mândrie (...)

Voi avea un meci greu. Eu mă antrenez în Olanda, adversarul meu se antrenează și trăiește în Olanda. Aștept cu nerăbdare acest meci pentru că este doar a treia oară când lupt la Sala Sporurilor din Constanța, unde am victorii, printre care și primul meu meci în kick boxing (…)

Le urez succes tuturor colegilor mei. Va fi o gală incendiară, cu meciuri în care rezultatul nu poate fi prezis dinainte. Vă așteptam pe toți, pe 8 decembrie la Sala Sporturilor din Constanța”, a declarat Alex Filip.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Luptători de top din România, dar și din afara țării, vin la Gala OSS Fighters

Colaborarea nou-încheiată cu DFS (Dynamite Fighting Show) pentru Gala OSS Fighters ediția 08 are scopul de a continua campania socială în rândul tinerilor inițiată de DFS încă de la înființare, și în instituțiile de învățământ din Constanța pentru promovarea luptei antibullying prin sportivul Cătălin Moroșanu. Prin organizarea Galei OSS Fighters Ediția 08 cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Constanța se dorește totodată și promovarea orașului Constanța și a celor mai frumoase obiective turistice.

Gala OSS Fighters Ediția 08 - Noaptea Campionilor va cuprinde nouă meciuri pe cardul principal și alte două în undercard. Sportivi din Brazilia, Maroc, Olanda și Franța sunt de asemenea confirmați pentru gala de pe 8 decembrie.

Evenimentul sportiv internațional „Gala OSS Fighters Ediția 08” urmărește susținerea sănătații fizice prin activități sportive în general și a luptelor de contact în special, pentru a preveni și combate consumul de droguri și lupta antibullying atât în instituțiile de învățământ din municipiul și județul Constanța cât și din țară/din afara țării.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233