dobroge.tv

Live

Tarifele la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța au rămas neschimbate

07 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tarifele la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța au rămas neschimbate. Ceea ce înseamnă că doritorii vor plăti și luna aceasta cu până la 50% mai puțin pentru un bilet față de cât plăteau în timpul verii.

 De pildă, pentru spectacolul oferit de cei șase delfini sau pentru cel al leilor de mare adulții vor scoate din buzunare 18 lei, însoțitorii 12 lei, elevii și studenții 4,50, iar copii până la 7 ani au gratuitate. 

La microrezervație și păsări exotice prețul variază între 3 și 12 lei, iar abomanentul Dendrologic Micro costă 200 de lei pe an + TVA. Pentru acvariu și planetariu tarifele sunt cuprinse între 4,5 și 18 lei. 

Pentru echitație prețurile sunt următoarele: echitație ponei 5 lei, echitație cai 10 lei, abonament cu cinci ședințe 250 de lei, iar abonamentul cu 11 ședințe costă 500 de lei. Momentan plimbările cu ponei sunt suspendate. 

Indiferent ce alegeți să vizitați, trebuie să știți că cei mici, dar și persoanele cu dizabilități au gratuitate. În interiorul complexului, oamenii nu au voie cu produse alimentare și nici cu animale de companie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233