dobroge.tv

Live

VASLUI. Anchetă după apariţia unor imagini cu două infirmiere, îmbrăcate în uniformă de poliţiste, care au dansat găina la o petrecere. VIDEO

06 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Vaslui a dispus verificări, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu două infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui care participau la o petrecere îmbrăcate în uniforma Poliţiei.

Potrivit imaginilor apărute pe reţelele de socializare, cele două infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui participau la nunta de argint a unei colege, la un restaurant. La un moment dat, îmbrăcate în uniforma Poliţiei Române, au dansat găina, un obicei din zonă. În timpul dansului au primit şi bani de la ceilalţi participanţi la petrecere.

În urma apariţiei imaginilor, IPJ Vaslui a comunicat că va face verificări.

”Cu privire la postarea apărută în spaţiul public, pe o reţea de socializare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Cele 2 persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmaâd ca la finalizarea acestora sa fie dispuse măsuri legale”, transmite IPJ Vaslui, citat de vremeanoua.ro.

Sursă foto/video: vremeanoua.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233