dobroge.tv

Live

Dorel lovește din nou, la Constanța. Un muncitor încearcă să ''repare'' o avarie cu... pietre - VIDEO

04 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Dorel lovește din nou, la Constanța. În câteva videoclipuri postate pe o rețea de socializare se poate observa cum un muncitor încearcă să oprească un jet de apă, care tâșnește dintr-o conductă, cu mai multe bucăți de vată minerală și pietre luate de pe jos. Avaria a survenit pe rețeaua de transport a agentului termic ce urmează a fi modernizată.

Bărbatul care se vede în imagini lucrează la firma care execută modernizarea rețelei. Directorul companiei de termoficare spune însă că isprava muncitorului nu ar avea legătură cu lipsa apei calde în mai multe cartiere din oraș.

Vă reamintim că, din cauza unor avarii multiple apărute recent în rețea, compania de termoficare a întrerupt furnizarea apei calde în patru cartiere din Constanța.

"Gradul avansat al conductei pe rețelele de transport produc avarii în permanență, presiunea din conducte este cea care generează jetul de apă. Fără presiune nu se poate funcționa. A cedat în zona în care urma să fie modernizată rețeaua de transport. Odată constantată de către noi avaria am izolat zona, am intervenit să o reparăm. Lucrătorii din zonă sunt lucrători constructorului care lucrează la modernizarea rețelei. Nu sunt specializați în intervențiile pe termoficare așa cum sunt lucrătorii noștri. Probabil că în ideea de a tempera jetul să nu mai sară, în loc să izoleze cum se face în mod normal tronsonul respectiv astfel încât să nu mai fie supus presiunii, a aruncat materiale care să izoleze cumva", a declarat Liviu Popa, directorul companiei de termoficare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233