dobroge.tv

Live

Medic anestezist, prins drogat la volan la o oră după ce ar fi ieşit din tură. Bărbatul continuă să trateze pacienţi - VIDEO

02 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Șeful ATI de la Spitalul Călărași a fost prins drogat la volan. Bărbatul a fost oprit în trafic de polițiști, marți seară, în municipiul Călărași. Acesta a fost depistat pozitiv cu aparatul DrugTest, așa că a fost dus la Spitalul Județean Călărași pentru probe biologice, scrie publicația locală calarasipress.ro.

Medicul anestezist a fost oprit în trafic în jurul orei 16.50, iar tura și-ar fi încheiat-o la ora 16:00, potrivit unor informații citate de sursa menționată.

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, pe strada Flacăra, din municipiul Călărași, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița”, se arată în comunicatul IPJ Călărași.

Bărbatul a ieșit pozitiv pentru THC-5 la testul cu aparatul DrugTest, așa că a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului, colegii bărbatului de 37 de ani l-au recunoscut, fiind vorba despre Kovacs Emerich, medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă, șef al secției ATI de la Spitalul Județean Călărași, menționează publicația locală.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit observatornews.ro, conducerea spitalului aşteaptă rezultatele anchetei, timp în care medicul continuă să trateze pacienţii. Deocamdată, nu a fost luată nicio măsură împotriva lui.

Sursă foto: calarasipress.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233