dobroge.tv

Live

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța: 40% din încasări se duc către ucraineni

01 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

A recunoscut că a făcut accident cu autoutilitara firmei și că a plecat fără ordin de deplasare deși este ilegal. Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a explicat de ce se afla în mașina instituției în timpul liber. Se pare că acesta ar fi plecat să viziteze mai multe muzee din țară în scop profesional. Mai mult, Iulian Călin a susținut că toate reparațiile, dar și costurile acestei deplasări le-a suportat din buzunarul propriu. Explicațiile au venit după ce directorul a fost acuzat de mai multe fapte de către Sindicatul Angajaților din cadrul complexului, care au trimis și o scrisoare către Consiliul Județean Constanța prin care cere efectuarea unui control: CONSTANŢA. Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a recunoscut că a făcut accident cu autoutilitara firmei și că a plecat fără ordin de deplasare deși este ilegal

Și nu sunt singurele acuzații care îi sunt aduse directorului Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Membrii Sindicatului Angajaților susțin că acesta ar avea „combinații cu ucraineni”. De cealaltă parte, Iulian Călin a spus că susține această colaborare și va continua să o dezvolte considerând că aceasta este benefică ambelor părți. Mai mult, a spus că 40% din încasări se duc către ucraineni.

"Susțin această colaborare și voi continua să o dezvolt pentru că este în beneficiul ambelor părți indiferent ce se scrie în petiții. Poate că sunt prea muncitori acești ucraineni, poate văd anumite situații în alt mod, dar în mod cert nu ne trag înapoi. Sper să-i avem cât mai mulți ani alături și cred că această colaborare științifică trebuie să continue. Am venit aici să fac treabă și dacă deranjez starea de fapt îmi asum acest lucru. Din martie se tot discută procentul ăsta, între martie – iunie și mai când s-a făcut contractul și am considerat pe baza unei analize a impactului, a aportului lor, a aportului nostru, ceea ce înseamnă Delfinariu Constanța că noi luăm 60% și ei 40%", a declarat Iulian Călin, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233