dobroge.tv

Live

''DE CE SUNTEM ATÂT DE RĂI? Ce vină au sufletele astea?''. Povestea Iasminei, cățelușa care a dormit zile în şir pe mormântul fostului stăpân - a fost salvată şi caută o familie

''DE CE SUNTEM ATÂT DE RĂI? Ce vină au sufletele astea?''. Povestea Iasminei, cățelușa care a dormit zile în şir pe mormântul fostului stăpân - a fost salvată şi caută o familie
31 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O căţeluşă abandonată de oameni într-un cimitir a domit timp de mai multe zile pe mormântul fostului său stăpân. Potrivit adevarul.ro, căţeluşa a fost abandonată  în cimitirul din Meșcreac, un sat din comuna Rădești, aflat pe malul stâng al Mureșului, între Aiud și Teiuș. Stăpânul cățelușei, un bărbat, a decedat, iar câinele ar fi fost abandonat de familie în zona cimitirului din sat.

Cățelușa a umblat printre morminte, a mâncat ce a găsit, dar cel mai mult stătea pe mormântul stăpânului.  Acolo a fost găsită duminică seara de două persoane, pe mormânt, într-o stare jalnică. Cei doi au luat-o de acolo și, apoi, căţeluşa a ajuns în grija unei asociații din Alba Iulia care se ocupă cu astfel de cazuri.

„O întâmplare care m-a zdruncinat, din nou.

O cunoștință m-a sunat in seara asta in disperare. Fusese in vizită la rude, iar astăzi, la plecare, a mers și la cimitir la socrul acesteia. Acolo a văzut, dormind pe mormânt, cățelușa pe care o știa a familiei rămase la țară. In realitate, la moartea socrului, ceilalți membri ai familiei au aruncat și cățelușa care l-a iubit pe acel domn atat timp cât a trăit.

Mititica, loială, nu s-a mișcat de lângă mormant, au spus sătenii.

Este atât de slabă, uscată. Cine știe când a fost ultima dată când a prins vreun colț de pâine.

Am fost pusă in fața faptului împlinit. Nu am știut nimic despre poveste decât în seara asta când mi-au spus că li s-a rupt inima sa o lase acolo și au luat-o in mașină, cu gândul sa ii dea drumul in față la bloc unde locuiesc, ce fac, unde o pun? Nu am niciun țarc liber.

Momentan e într-un garaj, am temă pentru acasă toată noaptea să îmi storc creierii.

Și mă urmărește întrebarea: DE CE SUNTEM ATÂT DE RĂI? Ce vină au sufletele astea că s-au născut pe lumea asta? Ele stiu sa ne iubească, necondiționat! Noi nu le merităm, simplu”, a scris, pe Facebook, Andreea Berar, reprezentanta asociației Help 4 Strays.

Potrivit adevarul.ro, Iasmina este o cățelușă simpatică, care are în jur de un an. Este foarte slăbită, dar va fi dusă la veterinar pentru tratament, va fi hrănită până când se va pune pe picioare, iar după ce va fi vaccinată și sterilizată va fi dată spre adopție. Deja, mai mulţi oamenii au lăsat în comentarii, la postarea Andreei Berar, că vor s-o ia în adopţie. 

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233