dobroge.tv

Live

Un şofer cu Mercedes a umilit un poliţist şi 4 jandarmi. Oamenii legii l-au găsit în apartamentul bunicii sale, de unde posta filmuleţe pe Facebook: 'Stați, mă, cuminți!'

Un şofer cu Mercedes a umilit un poliţist şi 4 jandarmi. Oamenii legii l-au găsit în apartamentul bunicii sale, de unde posta filmuleţe pe Facebook: 'Stați, mă, cuminți!'
27 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Scene revoltătoare au avut loc miercuri seară, în Sectorul 4 din Capitală. Șoferul unui Mercedes, care a lovit mai multe autoturisme, a reușit să fugă, în ciuda eforturilor făcute de polițiști și de jandarmi pentru a-l ține pe loc, scrie romaniatv.net.

Un polițist, aflat în intersecția Bulevardul Gheorghe Șincai cu Tineretului, i-a cerut șoferului să iasă din mașină. Bărbatul a refuzat și a încercat să plece de la fața locului. În tot acest timp, omul legii a chemat ajutoare. Jandarmii au intervenit și ei și au încercat să spargă geamul maşinii. Fără succes, însă. Șoferul a forțat plecarea intrând din nou în mașinile din fața sa și chiar riscând să-i accidenteze pe oamenii legii. A reușit, în cele din urmă, să plece.

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”,arată un comunicat al Poliției.

La scurt timp după ce a fugit, oamenii legii l-au identificat. Ar fi vorba despre Șerban Michelle Antonio, care în 2020 a fost implicat într-un dosar cu trafic de droguri, potrivit g4media.

Acesta s-a refugiat în apartamentul bunicii sale de unde posta pe rețelele sociale amenințări la adresa polițiștilor care l-au somat să oprească.”Stați, mă, cuminți”, le spune el, printre altele, polițiștilor.

Cei de la Sindicatul Europol au postat pe Facebook secvențe din filmulețele postate de șofer alături de mesajul: ”Care sunt primele sentimente care vă încearcă atunci când vedeți un astfel de personaj care sfidează orice regulă de circulație și e dispus să treacă cu autoturismul peste jandarmi, polițiști, pietoni?Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite.Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă”.

Astăzi, el a fost adus la sediul Institulului pentru Medicină Legală, acolo unde a fost testat cu aparatul drugtest, dar și cu etilotestul, rezultatele fiind negative. S-au prelevat, de asemenea, probe de sânge și urmează să se stabilească dacă acestea vor da un rezultat similar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233