dobroge.tv

Live

Ni-Ni, Chen-Chen şi cei patru delfini din Ucraina îi așteaptă pe copii şi părinţi la Delfinariu. Elevii au și un preț special pentru bilete în această perioadă

26 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Copiii însoțiți de părinți sunt așteptați la Delfinariu. Potrivit directorului Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Iulian Călin, dacă după spectacolul de la ora 11.00 vor mai fi cereri de bilete atunci vor mai adăuga o reprezentație la ora 13.00. Așa că, cine dorește să vadă spectacolele celor șase mamifere cu siguranță vor mai găsi locuri libere. 

Ni-Ni și Chen-Chen împreună cu cei patru delfini din Ucraina îi așteaptă pe vizitatori. Mamiferele sunt extrem de ascultătoare și prietenoase. Dovadă stau spectacolele pe care le-au oferit tuturor celor prezenți în sală în special în această vară.

De fiecare dată, acestea au smuls ovații și ropote de aplauze sutelor de copii și părinți veniți să-i vadă cum evoluează împreună. Mai mult decât atât, elevii au și un preț special pentru bilete în această perioadă. 

Antrenamentele cu delfini au loc de luni până vineri la ora 11.00 și 15.00, iar demonstrațiile au loc sâmbătă și duminică la aceleași ore. De asemenea, leii de mare vor putea fi văzuți în fiecare zi la ora 12.00 și la 14.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233