dobroge.tv

Live

Călin Gheorghe are 94 de ani și este veteran de război. Mesaj de Ziua Armatei: ''Doresc tututor militarilor, comandanților multă sănătate''

25 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Cei care au luat parte la luptele care au dus la eliberarea orașul Carei de sub ocupație străină își amintesc cu greu și durere în suflet despre acele momente. În campaniile celui de-Al Doilea Război Mondial, peste 90.000 și-au pierdut viața, aproape 60.000 au fost dați dispăruți, iar peste 330.000 au fost răniți în luptă. Călin Gheorghe are 94 de ani și este veteran de război, iar cu ocazia Zilei Armate Române a transmis și el un mesaj.

"Trebuiau reparate în primul rând tancurile care trebuiau redate imediat eșalonului luptător și pe urmă tehnica, cealaltă tehnică: transportare blindate, camioane că și camioane erau de luptă care transportau trupele și diferite mijloace, materiale. Am fost bucuros să aflu că Armata Română este bine pregătită și poate face față oricăror amenințări care din păcate au ajuns și la granița țării noastre. Războiul din Ucraina este deja foarte aproape de granița noastră. De Ziua Armatei doresc tututor militarilor, comandanților multă sănătate și îndeplinirea cu succes a sarcinilor de mare răspundere pe care o au pentru apărarea țării în diferite situații de luptă", a spus Călin Gheorghe, veteran de război.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233