dobroge.tv

Live

Un îngeraş de un anişor a murit strangulat cu cablul de la telefon. Valentin a fost găsit fără suflare de bunicul său: ''O durere fără margini și o pierdere enormă''

Un îngeraş de un anişor a murit strangulat cu cablul de la telefon. Valentin a fost găsit fără suflare de bunicul său: ''O durere fără margini și o pierdere enormă''
25 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie din judeţul Vrancea trece prin momente cumplite după ce şi-a pierdut unul dintre cei doi copilaşi. Valentin, micuţul de doar un an, s-a stins din viaţă după ce s-ar fi strangulat cu un cablu de la încărcătorul telefonului.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, tragedia s-a petrecut în localitatea Nistorești. Micuţul de doar un anişor s-ar fi strangulat cu cablul de la încărcătorul de telefon mobil şi, din păcate, nu a putut fi salvat. Observatonews.ro notează că băiețelul se afla într-una dintre camerele locuinței, împreună cu fratele lui mai mare, în vârstă de 4 ani, s-au jucat o perioadă împreună, iar la un moment dat, bunicul a intrat în cameră şi l-a găsit pe cel mic inconștient. Atunci i-a chemat pe mama și pe tatăl copilului care au plecat cu acesta la dispensarul comunal unde medicul de familie nu a reușit să-l resusciteze și a solicitat intervenția ambulanței. Din păcate, însă, cu toate eforturile depuse, micuţul nu a putut fi salvat.

Contactat de Ziarul de Vrancea, primarul din Nistorești, Teodor Dobre, a confirmat tragedia care s-a produs luni 24 octombrie 2022 în comuna sa, precizând că: „Este vorba de o familie de tineri, el muncitor, ea casnică, din satul Bâtcari care mai au împreună un copil . Părinții au găsit copilul în vârstă de aproximativ un an, strangulat în locuință cu cablul de la un telefon mobil, luni seară. Au solicitat medicul de familie iar acesta după ce ar fi văzut copilul i-a îndrumat pe părinți să apeleze urgent un echipaj SAJ. Din păcate însă, nu s-a mai putut face nimic. Condoleanțe familiei!. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe micuț”.

Ce spune Poliția din Vrancea

Poliția a deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în acea cameră cu băiatul de 1 an.

"În cursul serii trecute, ora 18.25, am fost sesizați prin apel 112, de către un echipaj medical, cu privire la faptul că au preluat din localitatea Nistorești un minor în vârstă de aproximativ un an în stare de inconștiență. Din păcacte, manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical au fost fără răspuns, fiind constatat decesul. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea, pentru observatornews.ro.

Pe reţelele de socializare, oamenii care cunosc familia micuţului şi au auzit necazul lor, au postat zeci de mesaje de condoleanţe.

"Multă putere să vă dea dumnezeu! Condoleanțe!", "Putere draga mea, stiu caci cuvintele nu isi au rostul,iar golul imens produs de aceasta durere nu va mai fi umplut nicicand. Dar voi trebuie sa fiti puternici pt Madalin si sa il incurajati ca fratiorul lui de acolo de sus il va veghea mereu. Fiti tari si multa putere sa aveti", "Dumnezeu sa-l il poarte in ceata ingerilor lui ingeras mic de copil", "Dumnezeu să odihnească în pace minunatul înger care mult prea devreme a plecat la Ceruri. O durere fără margini și o pierdere enormă. Dumnezeu să vă dea putere și să vă aline sufletele îndurerate. Condoleanțe", "Dumnezeu să-l poarte în ceata îngerilor pe ingerasul vostru, și vouă putere să depășiți momentul! Condoleanțe", sunt câteva dintre mesaje.

Sursă foto: Observatonews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233