dobroge.tv

Live

ŞOCANT. Tânără de 21 de ani, găsită moartă pe un câmp. Alina ar fi fost ucisă de fostul iubit care a intrat ulterior cu maşina într-un copac: ''De ce tu?''

ŞOCANT. Tânără de 21 de ani, găsită moartă pe un câmp. Alina ar fi fost ucisă de fostul iubit care a intrat ulterior cu maşina într-un copac: ''De ce tu?''
24 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 21 de ani, din Alexandira, a fost găsită fără suflare în această dimineaţă, pe un câmp din Teleorman, între localitățile Frumoasa și Bragadiru. Pe trupul fetei au fost găsite urme de violență, astfel că anchetatorii iau în considerare variata crimei. Mai mult, cazul ar avea legătură cu un accident în care a murit un tânăr de 29 de ani. Acesta şi-ar fi ucis iubita după care a intrat cu maşina într-un copac: ''Mor atât de mulţi tineri în accidente şi nu învaţă nimeni nimic''. Florin nu a avut nicio şansă după ce a intrat cu maşina într-un copac - ''Viteza ucide! Păcat că nu se gândesc la viața lor!''

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 de către un bărbat, care a făcut descoperirea macabră, pe un teren extravilan dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. Anchetatorii merg în acest moment pe ipoteza comiterii unei crime.

"La data de 24 octombrie, a.c., polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Cercetarea este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Teleorman au declarat pentru News.ro că tânăra de 21 de ani nu fusese dată dispărută. Agenții verifică, de asemenea, dacă există o legătură de cauzalitate între decesul tinerei şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, în zona respectivă, pe drumul judeţean 506, între localităţile Bujoru şi Bragadiru.

Potrivit unor surse ziarulteleormanul.ro, cazul are legătură cu accidentul cumplit în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 29 de ani. Florin ar fi ucis-o, apoi s-a sinucis, izbindu-se cu maşina într-un copac. Alina avea doar 21 de ani.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Alina! Nu te vom uita niciodată!", "Alina mea, de ce tu?", au scris prietenii tinerei pe Facebook.

De altfel, și familia fetei și apropiații, ce care au ajuns în această dimineață pe câmpul unde a fost găsit trupul fetei confirmă această teorie. Ei spun că cei doi au avut o relație, care se încheiase. De la despărțire, însă, fostul iubit făcuse o obsesie pentru tânăra de 21 de ani. O suna cu insistență, îi trimitea mesaje și îi cerea să reia legătura. Fata ar fi refuzat, ba chiar avea o nouă relație, iar asta îl înfuria și mai tare pe fostul iubit, scrie observatornews.ro.

Aceeaşi sursă scrie că Alina ar fi plecat din casa actualului său iubit, în jurul orei 19.00. A spus că se duce acasă, dar pe drum s-ar fi întâlnit însă cu fostul iubit, care a convins-o să urce în mașina lui. De aici nu se mai știe nimic. Duminică seara, Florin a fost găsit mort după ce a intrat cu maşina într-un copac, iar luni dimineața, Alina a fost găsită fără suflare pe un câmp.

Sursă foto: impactnews24.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233