dobroge.tv

Live

Moţiunea simplă a USR împotriva lui Lucian Bode, respinsă de Camera Deputaţilor

Moţiunea simplă a USR împotriva lui Lucian Bode, respinsă de Camera Deputaţilor
19 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Au fost 88 de voturi „pentru”, 162 „împotrivă”, iar şase deputaţi nu au votat.

Moţiunea simplă a USR se numeşte „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”, iar parlamentarii semnatari i-au cerut lui Lucian Bode să plece de la conducerea MAI, „deoarece nu a reuşit reformarea instituţiei”.

La dezbaterea moţiunii simple, în plenul de luni al Camerei, ministrul Lucian Bode a declarat că niciodată nu a văzut un text ilogic şi plin de mincuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem şi a catalogat-o drept ”un ghiveci, un fel de şaorma cu de toate”.

Lucian Bode a vorbit şi despre acuzaţiile de plagiat privind teza sa de doctorat, arătând că „Universitatea Babeş Bolyai a elaborat şi a transmis către Ministerul Educaţiei în 2018 toate documentele necesare pentru emiterea titlului de doctor”.

„M-au acuzat mai întâi că secretizez teza de doctorat şi mai apoi i-am văzut pe toţi la bibliotecă conspectând, rupându-şi pixurile pe acolo. Mai apoi au spus că, din ciorna pe care am văzut-o public, au găsit ei nişte similitudini”, a declarat Bode.

Ministrul a menţionat că nu îi este teamă de analiza tezei sale de doctorat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233