dobroge.tv

Live

Şi-au pierdut băiatul de doar 23 de ani, plecat în străinătate pentru un trai mai bun. Familia lui Florin are nevoie de bani ''pentru a-i avea mormântul acasă, în România''

Şi-au pierdut băiatul de doar 23 de ani, plecat în străinătate pentru un trai mai bun. Familia lui Florin are nevoie de bani ''pentru a-i avea mormântul acasă, în România''
19 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr care avea tot viitorul în faţă s-a stins din viaţă la doar 23 de ani, în străinătate. Florin Petru Azoiței, fost jucător de rugby la Clubul Sportiv Școlar din Bârlad și la echipele Dinamo București și U Cluj, a murit în condiții suspecte, în Olanda.

Potrivit vremeanoua.ro, tânărul a fost găsit în stare de inconștiență în arestul poliției din Leiden, Olanda. Acesta a fost dus la un spital din localitatea respectivă, iar la scurt timp familia tânărului a fost anunţată că băiatul lor a decedat. 

A fost imediat contactată Ambasada României de acolo, de către Sindicatul Românilor din Olanda, dar în afara recomandării contractării unei firme de pompe funebre aceștia nu au cum să ajute familia. Este nevoie de ajutorul nostru, al vostru, al tuturor în acest caz de repatriere al acestui băiat de doar 23 de ani. Familia este din comuna Prisecani, județul Iași. Băiatul era în Olanda la muncă, pentru a câștiga bani să-și ajute familia, deoarece din sportul practicat, rugby, nu avea șanse prea mari.

"Este nevoie de ajutorul nostru, al vostru, al tuturor într-un caz de REPATRIERE a unui baiat de doar 23 de ani, din Iasi! Medicii de la Spitalul Universitar din Leiden, Olanda, tocmai l-au deconectat de la aparatele care l-au tinut în viatã în ultimele 24 de ore. Familia din România a fost anuntatã telefonic cã bãiatul nu mai are nici o sansã la viatã si tocmai li s-a comunicat dureroasa decizie a medicilor. Acesta a fost gãsit sângerând chiar în sectia de politie.

Nimeni nu oferã mai multe detalii, toata familia este în România, nimeni nu ii poate ajuta cu mai multe informatii despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Cert este doar cã încercarea de resuscitarea a celor de pe Ambulanta nu a fost de folos decat pentru termen scurt. Pe lângã durerea sfâsietoare provocatã de aceasta veste, familia trebuie sã facã rost de banii necesari costurilor de Repatriere, pentru a-i face o înmormântare ortodoxá si pentru a-i avea mormântul acasã, în România .Toate aceste costuri ajung la o sumã exorbitantã pentru familia copilului. Desi nimic nu poate alina durerea acestor parinti si nici pe a fratilor sãi, eu apelez la bunãtatea voastrã în speranta cã impreunã vom aduna banii necesari ptr Repatriere.

Puteti face donatii atat in euro, cat si in lei în contul fratelui sãu:A zoitei Petru Gabriel.Iban: RO30 UGBI 0000 7220 1444 0RONBanca: Garanti Bank Numarul de telefon al fratelui- Petru Gabriel Azoitei- la care il puteti contacta: +40773302152.

Orice suma este de folos", se arată în apelul lansat pe reţelele de socializare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233