dobroge.tv

Live

Hotelierii de pe litoral, în continuare nemulțumiți de lărgirea plajelor: „Pentru a avea un turism durabil e normal să ai beach baruri, să ai șezlonguri, să ai o plajă operativă”

18 octombrie 2022
Publicitate

Noile porțiuni de nisip nu pot fi exploatate economic timp de cinci ani, iar afaceriștii de pe litoral se confruntă cu revolta turiștilor supărați că șezlongurile sunt departe de malul mării și nu au pe nisip, aproape, niciun magazin sau beach-bar cu băuturi și răcoritoare. Hotelierii vor ca acele contracte pe baza cărora le-au funcționat afacerile pe plajă în această vară să fie prelungite.

„Noi am susținut și susținem în continuare prelungirea contractelor având în vedere că încă nu sunt gata PUZ-urile și proiectul național de organizare al plajelor. Motiv pentru care am făcut toate dirigențele în sprijinirea acestei idei de prelungire a contractelor până când se va face PUZ-ul final. Pentru a avea un turism durabil și în folosul turistului e normal să ai beach baruri, să ai șezlonguri, să ai o plajă operativă în care să oferi servicii turistice”, a declarat Sebastian Puznava, hotelier.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233