dobroge.tv

Live

Ministrul Apărării a scăpat de remaniere după afirmaţiile sale privind negocierile de pace în Ucraina. Astăzi s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria

Ministrul Apărării a scăpat de remaniere după afirmaţiile sale privind negocierile de pace în Ucraina.  Astăzi s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria
17 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a scăpat de remaniere după afirmaţiile sale privind negocierile de pace în Ucraina. Astăzi s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria, unde au discutat despre reuniunea miniştrilor apărării din cadrul NATO de la Bruxelles şi calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului, după întâlnire.

Ministrul Vasile Dîncu a provocat o mulţime de reacţii după ce a afirmat că negocierile reprezintă singura şansă pentru încheierea războiului din Ucraina. Şi Klaus Iohannis a comentat afirmaţiile ministrului Apărării. Preşedintele a declarat toată lumea trebuie să accepte faptul că ucrainenii sunt cei care plătesc preţul sângelui în acest război şi numai Ucraina poate decide ce, cum şi când negociază.

”Această poziţie este poziţia noastră oficială, e poziţia oficială a UE şi probabil unii demnitari de la noi trebuie să citească mai frecvent revista presei ca să afle aceste poziţii”, a adăugat şeful statului.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat, joi la Mioveni, întrebat dacă ia în calcul o remaniere a ministrului Apărării, în urma declaraţiilor acestuia privind negocierile de pace în Ucraina, că îl aşteaptă pe ministrul Dîncu să revină în ţară de la ministeriala NATO.

„Trebuie să avem o discuţie cât se poate de deschisă faţă de opinia dumnealui, care nu este a Guvernului şi va trebui să tranşeze foarte clar acest aspect”, a arătat premierul, potrivit news.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233