dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. ''Doamne cum e viața asta... azi ești, mâine nu mai ești...''. Alex a fost înmormântat ''fără haine de doliu, fără coroane triste'', florile de care îngrijea cu atâta drag i-au fost altar

CONSTANŢA. ''Doamne cum e viața asta... azi ești, mâine nu mai ești...''. Alex a fost înmormântat ''fără haine de doliu, fără coroane triste'', florile de care îngrijea cu atâta drag i-au fost altar
15 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Era iubit, apreciat şi un exemplu pentru cei din jurul lui. Era pasionat de frumos şi de plante şi a creat, cu ajutorul lor, o cafenea ce arată ca o grădina botanică. De multe ori, această cafenea a fost gazdă a emisiunii ”Joia Tineretului”, de la Dobrogea TV.

Pasionat de ceea ce face, Alex a reuşit să transforme locul într-o atracţie pentru constănţeni.

"Încercăm ca totul să arate foarte bine: servirea, cafeaua totul să fie pozabil, le punem cumva la dispoziţie tot felul de background-uri pe care să facă pozele şi atunci oamenii postează, prietenii lor văd şi vin şi încearcă produsele respective", declara el în anul 2019, atunci când a luat naştere conceptul, pentru stirileprotv.ro

Din păcate, Alexandru A. s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile, la doar 31 de ani, într-o sală de operaţii. Avea unele probleme medicale, dar şi cu inima, asta nu l-a descurajat, însă, să-şi urmeze visul şi să-l transforme în realitate. Astăzi, florile de care îngrijea cu atâta drag s-au transformat într-un altar plin de culoare. Alex a fost înmormântat de cei dragi cu muzică, fără haine de doliu, fără coroane triste, fără lacrimi în ochi, “aşa cum a fost el frumos, nonconformist şi şeful glumelor”, au scris cei de la Botanica, pe Instagram.

Zeci de mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare. Redăm câteva dintre acestea:

“Sunt șocată.... și tot cred ca e o glumă proastă.... Doar 31 de ani aveai copile... inspirai pe mulți.... erai sufletul conceptului #Botanica... era altceva în Constanța... Îmi aduc aminte și acum... când ați deschis prima dată și cât suflet și magie ați dat locului.. și plantele din gradina ta "zâmbeau" când te vedeau, pt ca mainile tale nu doar le îngrijeau, ci le făcea magice..... Te-a vrut Dumnezeu în gradina lui... știa ce magician ești! Îmi pare rău, rău, tare rău..... regret nespus... Sincere condoleanțe familiei! .... Nu mai am cuvinte.... putere multă fată minunată... Of... Doamne cum e viața asta... azi ești, mâine nu mai ești.... Drum lin Alex.... drum lin copile...Dumnezeu sa te odihnească in pace! Sunt onorată ca te-am cunoscut.... Of...... și tot ...nu îmi vine sa cred.....”

“Nimic nu va mai fi ce a fost cand tu erai… Dar stiu ca vrei sa fie cu bucurie…stiu ca vrei sa fim bine…vom purta cu noi tot ce ai clădit tu. Si vom duce mai departe… Te am iubit si te vom iubi toata existența noastra si vei trai prin toate plantele, tablourile, melodiile, glumele proaste si glumele bune! Stiu ca ne vezi, unchiule…”

“M ai învățat sa iubesc florile, muzica, frumosul. Ti am mai spus, mi ai schimbat viata. Vedeai prin oameni, știai ce gândesc de parca ma știai de o viata. Iubeai arta, iubeai oamenii, iubeai sa trăiești.

Mai aveam nevoie de tine, sa știi. Aveam nevoie sa ma mai corectezi, sa îmi spui ca ma cerți pentru ca ai pretenții de la mine. Aveam nevoie sa ma mai iei în brate sa îmi spui cum toate trec.

Ironic, când am plecat, mi ai spus sa nu te mai îmbrățișez de parca îmi iau adio, ca ma întorc repede. Adio, maestre, o sa iti păstrez amintirea vie, o sa am grija de tot ceea ce ai creat.

Mi a spus tata ca tot ce pot sa fac e sa te port în gând, sa mi amintesc de tine exact asa cum erai, cu tot binele pe care l ai făcut. Mi a spus ca atunci când îmi deschid și eu "carciuma", sa o deschid în amintirea ta. Îți promit, o sa fie plina de flori și de muzica ta. De câte ori iti vorbeam de tata, îmi spuneai ca sigur e mândru de mine, asa cum ești și tu.

Nu as fi fost aici fără tine. Am ajuns la Botanica din pura întâmplare, și mi ai adus o alta familie în viata. M ai ajutat sa zâmbesc din nou. Ti a luat doar câteva momente sa îmi marchezi existența. Mi ai insuflat în suflet frumosul.

Te iubesc infinit, te rog sa ai grija de toate de acolo de sus, cum ai făcut și pana acum”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233