dobroge.tv

Live

„Nu tolerăm asemenea comportamente”. Elevele care s-au bătut, în vizorul consiliului profesoral și al părinților: ar putea rămâne fără burse și cu notele scăzute la purtare

13 octombrie 2022
Publicitate

Tăierea bursei școlare și scăderea notei la purtare. Consiliul profesoral al Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” împreună cu părinții s-au întâlnit astăzi la unitatea de învățământ pentru a analiza măsurile ce pot fi luate în acest caz. „Nu tolerăm asemenea comportamente”, a susținut directorul liceului, profesorul Vasile Nicoară.

CITEȘTE ȘI: Imagini în exclusivitate cu bătaia de la Colegiul 'Mircea'! Pumni şi picioare, în curtea şcolii pentru un băiat care terorizează elevii - tânărul se laudă pe TikTok! ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Noi am luat, evident măsuri, chiar acum ne întâlnim. Este și comitetul de părinți și facem o primă evaluare a posibilelor sancțiuni, conform regulamentului școlar. Dar ne interesează, mai mult decât sancțiunile, măsuri educative, prevenirea unor asemenea fapte, prin multiplicarea discuțiilor cu copiii.

Îndeobște, se canalizează spre tăierea bursei școlare, spre scăderea notei la purtare, restrângerea unor acorduri ale școlii pentru a participa la diferite activități, în funcție de gravitatea fiecărei fapte. Nu tolerăm asemenea comportamente. Comunitatea noastră școlară este preocupată de pregătire intensă, de performanță. Avem foarte multe activități în care își pot îndeplini pasiunile, interesele de evoluare în societate”, a declarat prof. Vasile Nicoară, director Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233