dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cu Poliţia pe urme, un tânăr de 22 de ani, cu permisul suspendat, a provocat un accident. Patru maşini au fost avariate

13 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Patru maşini au fost avariate în urma unui accident ce a avut loc în această dimineaţă, pe strada Unirii din Constanţa. Accidentul s-a produs după ce un tânăr de 22 de ani a urcat la volan deşi avea permisul suspendat. Nu a avut "noroc" şi s-a întâlnit cu un echipaj de Poliţie care i-a făcut semn să oprească. Individul a încercat, însă, să scape de oamenii legii, dar a provocat un accident. Din fericire, nu au fost răniţi.

Ce spune IPJ Constanţa

Astăzi, în jurul orei 9.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.

Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia.

La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu 4 autoturisme, dintre care 2 parcate și 2 aflate în trafic.

Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

UPDATE. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care aceștia au pornit în urmărirea lui. Câteva minute mai târziu, aventura bărbatului s-a încheiat după ce un șofer care voia să plece din parcare i-a blocat drumul.

Am dat să ies din locul în care eram parcat, am semnalizat, după care am simțit o lovitură în partea dreaptă a mașinii, în partea stângă a șoferului, unde era șoferul, după care m-am trezit cu airbag-urile căzând de pe partea laterală și mașini de poliție în spatele meu”, a declarat șoferul.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașinile parcate a fost mutată de pe loc. Două dintre autoturisme au fost luate pe platforme de la locul accidentului.

În trecut bărbatul a fost prins la volanul unui autoturism în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise și din această cauză a rămas fără permis.


Sursă foto: Atac de Constanţa Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233