dobroge.tv

Live

Percheziții în Constanța, Ovidiu și Năvodari după un scandal izbucnit în timpul unui botez: opt persoane au fost reținute

Percheziții în Constanța, Ovidiu și Năvodari după un scandal izbucnit în timpul unui botez: opt persoane au fost reținute
12 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Opt persoane sunt cercetate de poliţişti după ce au provocat scandal la un botez organizat în luna august, în Mamaia, iar în urma conflictului patru persoane au ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că în urma cercetărilor într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, distrugere şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au identificat opt bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptelor.

Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 25/26 august, în timp ce se aflau la o petrecere privată (botez) desfăşurată la un restaurant din staţiunea Mamaia, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, cei în cauză s-au agresat fizic reciproc. Patru dintre persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital”, a anunţat IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, cu sprijinul poliţiştilor Poliţiei municipiului Constanţa, Poliţiei oraşului Năvodari, Poliţiei oraşului Ovidiu, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Constanţa şi oraşele Ovidiu şi Năvodari, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor.

Opt persoane au fost reţinute

În urma administrării probatoriului în cauză, cei opt au fost reținuți, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, cei opt au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru unul dintre bărbați și propunerea măsurii controlului judiciar pentru ceilalți șapte, propuneri ce au fost admise.


Sursă foto: stiridinbucovina.ro 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233