dobroge.tv

Live

Și-a înmormântat fiul de doar 22 de ani, iar durerea îi macină sufletul: „Ce aflase băiatul meu de v-a fost atât de frică de a trebuit să-l împușcați?”

Și-a înmormântat fiul de doar 22 de ani, iar durerea îi macină sufletul: „Ce aflase băiatul meu de v-a fost atât de frică de a trebuit să-l împușcați?”
11 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Rudele lui Andrei Dănilă, militarul de doar 22 de ani găsit mort într-o unitate militară din Focșani își strigă disperarea pe rețelele de socializare. Mama și sora sa au postat mesaje tulburătoare în care acuză că tânărul nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorât.

CITEȘE ȘI: „Fratele meu nu s-a sinucis”. Sora militarului mort la doar 22 de ani, mesaj tulburător: „L-au omorât și acum vor să mușamalizeze. Și odată cu el au omorât o parte din noi”

Un comunicat al Brigăzii Focşani, remis presei duminică, anunţa că Andrei Dănilă, militarul în vârstă de 22 de ani găsit mort în unitate, s-a împuşcat cu arma pe care o avea.

Maistrul militar cls. IV Dănilă Andrei, din cadrul UM 01471 Focșani, a decedat sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 20:00, în urma unei răni prin împușcare, în timp ce își întreținea armamentul din dotare (…). Militarul nu se afla în serviciul de zi pe unitate, iar din primele date a rezultat faptul că decesul a survenit în urma unei sinucideri”, se arată în comunicat.

Mesaj tulburător al mamei: „Ce aflase băiatul meu de v-a fost atât de frică de a trebuit să-l împușcați?”

Mama lui Andrei neagă cu vehemență ipoteza sinuciderii și susține că fiul său a fost ucis. Mai mult, ea își dorește să afle adevărul și să se facă dreptate pentru Andrei.

Trist Rușinos și Tragic!

Domnilor roboți fără suflet, stane de piatră îmbrăcate în haine militare de la unitatea din Focșani, ce aflase băiatul meu de v-a fost atât de frică de a trebuit să-l împușcați?

De asta l-ați ținut mort până seara? Să veniți apoi cu ajutorul unor publicații de doi lei și niște televiziuni avare după știri cu impact că s-ar fi sinucis. Voi știindu-l pe Andrei foarte bine, ați mâncat vineri la masă cu el și v-a zis că vine acasă, avea două zile libere aprobate chiar de comandant.

De ce nu l-ați mai lăsat să iasă pe poartă? De aceea era în haine civile, se schimbase să plece. Pe cine acoperiți domnilor și ne băgați nouă niște baliverne pe care nici măcar un copil nu le crede?

Știu că nu o să spuneți adevărul niciodată, dar nu mai încercați să faceți mizerii. Ce ați căutat în apartament la el fără nimeni de față nici măcar proprietarul și fără mandat? De i-ați luat banii băiatului? Poate vreți cumva să încercați să dovediți că s-a sinucis din cauza banilor?

Probabil ați crezut că suntem niște țărani inculți și o să vă credem mizeriile voastre?Domnule maior care a-ți venit peste mine la miezul nopții fiind singură acasă să-mi șoptiți că vă pare rău a avut un mic accident și este decedat țin minte că a-ți spus să stau LINIȘTITĂ, că rezolvați dumneavoastră tot. Armata nu a făcut absolut nimic!

Ați trimis prea târziu informatorii care stăteau și râdeu în timp ce toată lumea nu mai putea de durere. Să vă spun eu domnilor, Andrei era băiatul meu, dar și fiul satului, al comunei. Toți îl iubeau. Era un băiat deosebit. Mamele văzându-l cum cântă la strana bisericii își alinau durerea și dorul pt fiii lor plecați din țară. Fiii fugăriți tot de voi, sistemul ăsta de rahat.

Atât vreau. Nu mai veniți cu mizerii. Spuneți adevărul. Toți cei care îl știți pe Andrei, puneți poze, filmulețe. Să vadă criminalii ăștia că, indiferent de orice motiv, Andrei nu s-ar fi sinucis.

Vreau dreptate! Vreau adevărul, nu minciuni! Dreptate pentru Andrei!”, este mesajul mamei.

Reamintim că Andrei Dănilă, maistru militar din cadrul UM 01471 a Brigăzii 8 ROT din Focșani, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit sâmbătă seară împuşcat într-o unitate militară din Focşani. Cadavrul tânărului a fost descoperit de colegi chiar în biroul în care acesta îşi desfăşura activitatea -- detalii aici: NAȚIONAL. Descoperire șocantă la o unitate militară. Un maistru militar a fost găsit împușcat în cap, în birou. Andrei avea doar 22 de ani


Sursă foto: Facebook Alina D.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233