dobroge.tv

Live

MANGALIA. Fiul motociclistului rănit grav, apel pe Facebook pentru a afla informații despre tatăl său. Oamenii o acuză pe Monica Macovei că ar minţi: ''Şi acest accident va fi muşamalizat''

MANGALIA. Fiul motociclistului rănit grav, apel pe Facebook pentru a afla informații despre tatăl său. Oamenii o acuză pe Monica Macovei că ar minţi: ''Şi acest accident va fi muşamalizat''
09 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav în care a fost implicată Monica Macovei, a avut loc sâmbătă, pe DN 39, între municipiul Mangalia şi localitatea 2 Mai. Astăzi, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că motociclistul a fost operat pentru fracturile pe care le-a suferit în urma accidentului, el fiind stabil şi conştient şi se află internat pe secţia de Terapie Intensivă.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Motociclistul rănit în accidentul în care a fost implicată Monica Macovei, se află la Terapie Intensivă. Fostul ministru al Justiţiei: Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă

Informaţiile despre starea motociclistului au apărut astăzi, aseară fiul acestuia postând un mesaj disperat pe reţelele de socializare prin care încerca să afle indormaţii despre starea tatălui său.

”Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el. La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”,a scris inițial fiul motociclistului într-o postare pe Facebook.

Ulterior, bărbatul a fost contactat de mai mulți oameni de la care a primit informațiile necesare și a lăsat un alt comentariu la postarea sa, în care a dezvăluit că tatăl său este în stare gravă: ”Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală.Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o sa fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”.

La câteva ore după producerea accidentului, Monica Macovei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a explicat că mergea pe banda potrivită, nu pe contrasens, iar motociclisul a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care au fost declanşate airbags, iar cauciucul din stânga, faţă, s-a spart.

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, pe Facebook.

Pe acelaşi grup, oamenii o acuză pe Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei că nu ar spune adevărul în legătură cu accidentul în care a fost implicată.

"Impactul a fost pe contrasens. Se vede clar în poză că cucoana minte", "Traim in RO, asadar si accest accident va fi musamalizat. Impacati-va cu acest gand", "Macovei zicea că i s-a spart cauciucul stânga față....nu prea pare ca roata să fie pe jantă...", "Îmi place cum a tinut sa mentioneze ca nu a intrat pe contrasens. Este clar ca a intrat pe contrasens", au scris internauţii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233