dobroge.tv

Live

Mii de oameni s-au închinat la moaştele Sfintei Parascheva. O constănţeancă a venit pentru a patra oară după ce fiica ei ar fi scăpat de o boală: ''A fost o minune, mi-a salvat copilul''

Mii de oameni s-au închinat la  moaştele Sfintei Parascheva. O constănţeancă a venit pentru a patra oară după ce fiica ei ar fi scăpat de o boală: ''A fost o minune, mi-a salvat copilul''
09 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Peste 45.000 de credincioşi s-au închinat până duminică la prânz la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva aşezate în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi, în timp de la rând aşteaptă aproximativ 2.500 de persoane.

Printre miile de credincioşi, reporterii de la BZI au găsit-o pe Ileana Ferariu, o femeie din Murfatlar, județul Constanța, care își aștepta rândul cu busuioc în mână. Constănțeanca a venit pentru a patra oară la Mitropolie, după ce a scăpat de un mare necaz. Povestea pe care aceasta a rostit-o reporterilor BZI pare ruptă de realitate. În urmă cu mai bine de 11 ani, una dintre fiicele sale s-a confruntat cu o problemă medicală gravă, dar a scăpat datorită minunilor pe care le face Cuvioasa Parascheva, susţine femeia.

Potrivit bzi.ro, în urmă cu aproximativ 11 ani, fiica Ilenei Ferariu, în vârstă de 24 de ani, s-a trezit cu o pată mare căreia nu i se găsea diagnostic.Când nimeni nu mai avea speranță, femeia s-a gândit să vină la Iași împreună cu fata sa și, ulterior, închinându-se la moaștele Sfintei, pata a dispărut.

„Avea o pată mare, roșie, semăna cu o arsură, ziceai că e opărită, mirosea și urât. Nimeni nu știa ce e, nici medicii. Primea multe unguente, dar nu îi trecea. Mai bine de o lună a avut-o și eram speriați că nu dispărea. Mi-a venit în gând să vin la Iași cu ea. Ne-am închinat la moaștele Sfintei Parascheva și, când a ajuns acasă, a făcut un duș și a văzut că nu mai este. Parcă intrase la apă. De atunci am venit să-i mulțumesc Sfintei Parascheva, am făcut și pauze, dar anul ăsta am zis că nu se mai poate. Am venit cu băiatul, soțul și nora. Cred foarte tare în Cuvioasa, a fost o minune, mi-a salvat copilul. Am fost și am luat și niște busuioc, fără ajutor nu se poate. Când vin aici, mă simt liniștită”,a declarat Ileana Ferariu, pentru sursa citată.

Femeia a avut o viaţă plină de suferinţe, în urmă cu 9 ani pierzându-şi doi dintre copii în accidente de mașină, la interval de câteva luni. Acum îşi găseşte liniștea sufletească de fiecare dată când ajunge la Iaşi.

„Mă doare sufletul când mă gândesc la ei, dar, când vin aici, mă simt mai bine, de asta sunt mai liniștită. I-am îngropat unul după altul, la interval de șase luni, amândoi au murit în străinătate, în accidente de mașină. Îmi vine să plâng mereu și nu am cum să îi uit, dar sigur că durerea îmi este mai alinată și parcă după ce ajung aici, la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, nu e acasă, e altfel”, a adăugat Ileana Ferariu.

Sursă foto: BZI

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233