dobroge.tv

Live

Lucrări de mântuială pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. O zonă proaspăt asfaltată a fost decopertată după ce au fost descoperite mai multe probleme

06 octombrie 2022
Publicitate

Nervi, trafic îngreunat și lucrări făcute de mântuială. Așa se poate descrie situația de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. O zonă proaspăt asfaltată a fost decopertată din cauza mai multor probleme descoperite de către supervizorul lucrării. Acum, constructorul trebuie să le remedieze din bani proprii.

Începute în urmă cu mai mult de un an de zile, lucrările pentru creșterea mobilității pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu sunt departe de a fi finalizate prea curând. Chiar dacă acestea lasă impresia că sunt avansate, realitatea demonstrează că cele mai multe dintre ele au fost făcute de mântuială.

Această porțiune din bulevardul Alexandru Lăpușneanu a fost asfaltată de curând. Însă, în urma verificărilor au fost constatate o serie de probleme. Astfel, constructorul a decopertat anumite zone din șosea, transmite Alexandra Ghioc, reporter Dobrogea TV.

Așa se face că nervii șoferilor sunt puși acum din nou la încercare. Aceștia trebuie să facă iar slalom printre zonele decopertate ori să meargă foarte încet pentru a nu își strica mașinile.

La verificarea tronsonului cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Heracleea, care a fost asfaltat de curând, au fost descoperite de către supervizorul lucrărilor anumite probleme.

În acest sens, supervizorul a notificat antreprenorul să remedieze în cel mai scurt timp posibil neconformitățile identificate. În vederea recepționării și efectuării plății aferente acestor lucrări, antreprenorul are obligația de a remedia neconformitățile sesizate pe cheltuiala proprie, neputând emite nici o pretenție pentru recuperarea acestor cheltuieli de la municipalitate”, a declarat Valentina Chiriță, inspector Primăria municipiului Constanța.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că lucrările nu au fost făcute încă de la început conform proiectului.

Ce să zic, probabil trebuie să facă la nivelul stației care e din beton și nu au acoperit ca lumea de la început. Da, ușor neplăcut. Eu merg de obicei cu autobuzul, în autobuz nu se simte foarte mult diferența asta de nivel”, spune un constănțean.

Nu e bine pentru că acolo e întrerupt, aici e trecere de pietoni, nu e bine. Cum e, acum faci? Și aici nu au terminat. Cablurile astea sau ce sunt astea sunt lăsate. Ia uitați, când mergeți pe trotuar dai în ele”, spune o constănțeancă.

Potrivit municipalității, termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu este de 30 aprilie 2023. Rămâne de văzut dacă acest termen va fi sau nu respectat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233