dobroge.tv

Live

Cod galben de ceaţă, în judeţul Constanţa. Infotrafic: Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe autostrada A2, între kilometrii 193 - 210

Cod galben de ceaţă, în judeţul Constanţa. Infotrafic: Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe autostrada A2,  între kilometrii 193 - 210
29 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ceață ce vizează județul Constanța, avertizare valabilă până la ora 11:00.  Potrivit meteorologilor, se va semnala local ceaţă, care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Şi Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 193 - 210, pe raza localităților Medgidia și Valu lui Traian, județul Constanța, care afectează vizibilitatea în trafic sub 150 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea manevrelor riscante și oprirea pe benzile de circulație, reducerea vitezei de deplasare și mărirea distanţei de siguranță dintre autovehicule", transmite Centrul Infotrafic.

Sursă foto: monitorulcj.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233