dobroge.tv

Live

Spitalul Județean Constanța a făcut din timp comandă de Miostin, însă compania nu le-ar fi livrat medicamentul: „Avem asigurări că situația se va rezolva în zilele care urmează”

27 septembrie 2022
Publicitate

Problema de la Spitalul Județean de Urgență din Constanța se pare că este din cauza companiei farmaceutice. Potrivit reprezentanților unității medicale, aceștia au făcut din timp comandă de Miostin, însă compania nu le-ar fi livrat. Aceștia au restanțe încă din luna iulie. Acum, spitalul așteaptă să primească cele 5.000 de doze restante.

În momentul de față așteptăm ca producătorul să livreze cele 5.000 de doze restante. Avem de primit inclusiv restanțe din luna iulie. Spitalul Județean Constanța a avut un stoc suficient de Miostin pentru asigurarea activității medicale, însă acesta s-a epuizat treptat pe măsură ce comenzile nu au mai fost onorate.

Menționăm că asigurăm în continuare urgențele chirurgicale urmând ca în momentul în care vom primi dozele restante să reluăm programul operator și pentru pacienții care erau programați la intervenții chirurgicale. Avem asigurări că situația se va rezolva în zilele care urmează”, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233