dobroge.tv

Live

RAJA: Se lucrează la foc continuu pentru remedierea avariei de pe bulevardul Aurel Vlaicu

14 septembrie 2022
Publicitate

Se lucrează la foc continuu pentru remedierea avariei la conducta cu diametrul de 800 mm care se află în zona intersecției bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor din municipiu. Șase echipe ale companiei de apă au intervenit încă de seara trecută cu toate utilajele necesare. Sunt afectați de lipsa apei mai mulți consumatori din patru cartiere constănțene precum și cei din localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord.

În cursul serii trecute în jurul orei 20.30 la nivelul conductei de aducțiune de la stația de tartare Palas ce alimentează o parte din orașul Constanța precum și localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord a suferit o avarie pe bulevardul Aurel Vlaicu în zona intersecției cu strada Vârful cu Dor. Imediat la fața locului au fost dislocate șase echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare.

Echipele lucrează la foc continuu încă de aseară. La ora actuală s-a reușit decopertarea zonei. Această operațiune este destul de grea pentru că magistrala era ancorată într-un masiv de beton. Se lucrează la schimbarea unui tronson de câțiva de metri din conducta de 800. În continuare abonații din cartierele constănțene: CET, KM 4-5, KM 5, Anda, I.C. Brătianu, Medeea, Palas, dar și consumatorii din cele patru localități Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord sunt lipsiți de apă potabilă până la finalizarea lucrărilor de reperații”, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt RAJA Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233