dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Tată și fiu arestați după ce și-au bătut vecinii şi le-au incendiat maşina: scandalul ar fi pornit de la un apometru

12 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Cei doi bărbați care au provocat scandalul de la Tuzla au fost arestați. Niculae și Dumitru au fost reținuți ieri și au fost propuși spre arestare la Judecătoria Mangalia. Magistrații au admis propunerea, eliberând pe numele celor doi mandate pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, furt calificat și distrugere prin incendiere.

CITEȘTE ȘI: JUDEȚUL CONSTANȚA. Doi bărbați au fost reținuți după ce au bătut doi tineri și le-au incendiat mașina

Potrivit realitatea.net, totul ar fi pornit de la un apometru. Cei doi au pătruns în casa vecinilor după ce au consumat prea mult alcool. Cu cealaltă familie împărțeau toți un apometru, iar acesta ar fi fost motivul de la care ar fi pornit cearta: facturile erau prea mari. Concluzia agresorilor a fost că o familie ar fi consumat mai mult decât cealaltă. Tatăl și fiul și-au bătut vecinii, iar victimele au fugit pentru ajutor la alte apartamente. În tot acest timp, cei doi agresori le-au incendiat mașina.

Reamintim că la data de 10 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta și concubina sa sunt agresați fizic de două persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele vătămate (un bărbat, de 31 de ani și o femeie, de 23 de ani).

Din primele cercetări a reieșit faptul că cele două persoane ar fi fost agresate fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către doi bărbați, de 54, respectiv 27 de ani.

Ulterior, cei doi agresori ar fi incendiat autoturismul care aparține bărbatului vătămat.


Sursă foto: jienii.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233