dobroge.tv

Live

MANGALIA. Clipe de coşmar pentru o tânără asistentă. Gabriela a fost la un pas să fie ucisă de un rottweiler: ''Trăieşte datorită unui vecin care a pus între ea şi câine un topor''

12 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Roxana Gabriela, o tânără de doar 23 de ani, din Mangalia, a fost la un pas de moarte după ce a fost sfâşiată de un rottweiler scăpat dintr-o curte. Fata este asistent medical la un spital privat din Constanţa, iar cei doi câini aparţin unei femei de 42 de ani.

Gabriela se pregătea să ajungă la muncă, la Constanţa, atunci când a fost atacată, pe o alee dintre blocuri, de doi rottweilleri scăpaţi dintr-o curte. A încercat să scape şi s-a retras într-o grădiniţă de flori, a strigat după ajutor, moment în care unul dintre câini a muşcat-o de un picior şi a pus-o la pământ.

Vecinii i-au sărit în ajutor şi au încercat să o ajute, dar câinele, deşi era lovit, nu-i dădea drumul. Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au avut de ales şi au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

"Ea practic trăieşte datorită unui vecin care a pus între ea şi câine un topor şi ţinea fixat maxilarul câinelui. Pentru că intenţia câinelul era să-i sară în faţă, la gât. Până când a venit poliţia şi a trebuit să-l împuşte. În momentul în care s-a tras primul glonţ, câinele s-a smucit şi i-a tras şi ei din pulpă", a povestit, pentru observatornews.ro, Andreea Baltag, sora victimei.

Roxana Gabriela a ajuns la spital şi a fost dusă direct în sala de operaţii, dar întâmplarea prin care a trecut, nu o va uita prea uşor. Între timp, poliţiştii au identificat-o şi pe proprietara celor doi câini care a fost amendată şi s-a ales cu dosar penal.

Sursă foto: observatornews.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233