dobroge.tv

Live

UPDATE. Minora de 13 ani dată în urmărire naţională după ce a urcat în mașină cu un bărbat din Murfatlar a fost găsită: poliţiştii vor anunţa Direcţia de Asistenţă Socială 

UPDATE. Minora de 13 ani dată în urmărire naţională după ce a urcat în mașină cu un bărbat din Murfatlar a fost găsită: poliţiştii vor anunţa Direcţia de Asistenţă Socială 
06 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O fată de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, a fost luată, luni seară, cu o maşină de un bărbat de 28 de ani pe care-l cunoştea şi dusă într-o direcţie necunoscută. Tatăl fetei a sesizat fapta, iar aceasta a fost dată în urmărire naţională, scrie news.ro.

Poliţiştii din Petrila au fost sesizaţi, luni seară, de către un bărbat, că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa, ar fi luat-o cu un taximetru pe fiica sa şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

La momentul plecării, minora care are 13 ani purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare neagră (fară particularităţi sau tăieturi), o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1.50 înălţime, greutate 40-45 kg., ochii căprui, păr blond-roşcat, lung până la nivelul coapselor, forma feţei rotundă, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

„În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

UPDATE. Adolescenta de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, care fusese dată în urmărire naţională după ce a fost luată cu maşina de un tânăr a fost găsită la Petroşani, ea declarând că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Poliţiştii vor anunţa Direcţia de Asistenţă Socială în acest caz, scrie news.ro

Potrivit Poliţiei Judeţene Hunedoara, fata de 13 ani din Petrila a fost găsită, luni seară, în municipiul Petroşani şi reîncredinţată familiei.

„Aceasta a declarat ca nu a fost victima niciunei infracţiuni şi nu a comis fapte de natură penală sau contravenţională, pe durata plecării voluntare de la domiciliu. În cursul acestei zile, Poliţia Oraşului Petrila va informa şi Direcţia Asistenţă Socială Petrila cu privire la acest caz”, a precizat sursa citată.


Sursă foto: news.ro / Poliția Română

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233