dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Câine cu botniţă, abandonat lângă nişte tomberoane de gunoi, fără apă şi mâncare. ''Deja sunt persoane care doresc să îl adopte''

CONSTANŢA. Câine cu botniţă, abandonat lângă nişte tomberoane de gunoi, fără apă şi mâncare. ''Deja sunt persoane care doresc să îl adopte''
05 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un câine abandonat de stăpânul său a fost salvat după ce mai mulţi constănţeni s-au implicat. Cel care l-a abandonat l-a lăsat cu tot cu botniţă, lângî un tomberon de gunoi, din apropierea Spitalului Judeţean Constanţa, astfel că atunci când a fost găsit de cei care l-au salvat, era însetat, înfometat şi-şi provocase răni în încercarea de a-şi da botniţa jos.

Cazul a fost făcut cunoscut în urmă cu câteva zile pe o reţea de socializare. O constănţeancă care a trecut prin zonă nu a putut rămâne indiferentă la suferinţa animalului şi a postat un anunţ în care cerea ajutor pentru salvarea câinelui.

"Câine cu botniță ținut ore întregi fără apă și mâncare pe jos , în căldură, lângă niste tomberoane de gunoi , la flori langa Spitalul Județean Constanta. Am întrebat florăreasa și mi-a spus că l-a lăsat cineva și vine mai târziu. Unde putem suna pentru ajutor, știe cineva?",se arăta în anunţ.

Ulterior, câinele a fost salvat şi preluat de Protecţia Animalelor.

"După ce am postat câinele, un înger de fată, Ana Iulia, mi-a spus că merge acolo să vadă câinele, a sunat Poliția Animalelor, câinele a fost preluat și dus la ecarisaj în condițiile în care se presupune că a fost abandonat de stăpân. După 45 de zile daca nu este revendicat, poate fi adoptat. Deja sunt persoane care doresc să îl adopte. Sărăcuțul era înfometat și mort de sete, și cred că era disperat... botnița aproape că și-o dăduse jos, din cauza disconfortului pe care l-a resimțit fiind ținut așa. Sper să îi fie bine și să fie adoptat. Sper să nu îl revendice așa zisul stăpân, care cred că i,-a făcut rău", a mai scris constănţeanca.

Reamintim că abandonarea sau alungarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului constituie contravenție conform art. 6 alin. 2 lit. e din Legea nr. 205/2004 republicată și este sancționată de art. 26 alin 2 din aceeași lege, cu amendă cuprinsă între 3.000 si 12.000 lei.

Sursă foto: Gi GiNett Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233