dobroge.tv

Live

Mesaj emoţionant al soţiei asistentului mort în accidentul din Satu Mare: "Ai fost un soț și un tată minunat, un salvator"

Mesaj emoţionant al soţiei asistentului mort în accidentul din Satu Mare:
08 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a îndurerat o ţară întreagă. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa ieri după ce o ambulanță în care se afla asistentul medical și colegii lui a fost spulberată de o camionetă aruncată pe contrasens de o maşină condusă de un începător, în vârstă de 19 ani.

În urma impactului, camioneta a luat foc, iar unul dintre pasageri a ars de viu pentru că nu a putut să iasă. În urma accidentului, şi-a pierdut viaţa şi un asistent medical. Potrivit observatornews.ro, şoferul şi asistentul mergeau la un caz, iar salvarea avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Nu au mai ajuns. Între localitățile Ciuperceni și Livada, o maşină mică a intrat în spatele unei camionete pe care a aruncat-o pe contrasens, direct în ambulanţa aflată în misiune. Maşina mică s-a oprit apoi într-un cap de pod, iar şoferul de 19 ani a scăpat fără vreo rană.

Asistentul a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a putut fi resuscitat. Victor Coti avea 38 de ani şi era tatăl unui băieţel de 4 ani. Soţia sa, medic rezident la secţia de Terapie Intensivă a Spitalul Județean din Satu Mare, a suferit un șoc atunci când a aflat de tragedie.

”Ai plecat de lângă noi așa repede ...și a rămas un gol infinit în urma ta. Mă întreb de ce...de ce s-a întâmplat asta, de ce o fost asta ultima ta chemare...de ce te-a chemat Dumnezeu la el... dar răspunsuri nu găsesc. Ai fost un soț și un tată minunat, un salvator, cel care aducea mereu zâmbetul pe buzele celorlalti. Te iubim și te vom iubi mereu. Vei fi in gândul și sufletele noastre pentru totdeauna. Știu ca de acolo de sus vei veghea asupra lui Damian și asupra mea. Odihnește-te in pace suflet bun”, a scris, pe Facebook, soția asistentului mort în accidentul din Satu Mare.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233