dobroge.tv

Live

Doctoriţa de la spitalul din Feteşti care a fost bătută de un pacient povestește clipele de groază prin care a trecut: „A împins-o pe mama dânsului şi-a sărit, s-a năpustit direct asupra mea”

02 septembrie 2022
Publicitate

Doctoriţa de la spitalul din Feteşti care a fost bătută de un pacient, a fost externată astăzi de la unitatea medicală de la Constanța după 10 zile de îngrijiri medicale. La ieşire a povestit momentele de groază prin care a trecut. Bărbatul agresiv, un tânăr de 27 de ani, a fost reținut împreună cu mama lui 47 de ani care îl însoţea, iar acum e sub control judiciar pentru 60 de zile. Amândoi au dosar penal pentru loviri şi alte violențe. La De asemenea, conducerea spitalului de la Fetești a deschis o anchetă internă în urma incidentului. Investigaţia îi vizează şi pe paznici, care n-au intervenit.

În momentul în are am fost agresată stăteam de vorbă cu mama pacientului, care este și agresorul. La fel, aceasta a intrat peste noi în camera respectivă și a adresat nenumărate injurii la adresa noastră. În momentul în care încercam să-i explic care sunt etapele şi că va trebui să aştepte medicul care va trebui să-l consulte pe pacient, pacientul care a fost şi agresorul a intrat direct peste noi, a împins-o pe mama dânsului şi-a sărit, s-a năpustit direct asupra mea.

Din ce-mi aduc aminte, au fost în jur de trei pumni încasaţi în nas, doi în gură, ştiu că am căzut pe jos, am fost dărâmata. Mi-au povestit fetele că erau trei persoane de sex masculin deasupra mea.

Fractură de piramidă nazală, de sept nazal și hemosinus stâng. Zece zile în total de spitalizare. Au rămas niște repercursiuni fizice. Din punct de vedere estetic, zic eu că m-am recuperat destul de bine. Momentan aștept să văd următoarele controale”, a declarat Ioana Constandache, medicul agresat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233