dobroge.tv

Live

Turiștii care au fost la mare în această vară au avut un grad de satisfacție mai mare față de anii trecuți: „Toate categoriile au o medie de peste 8 din 10”

02 septembrie 2022
Publicitate

Turiștii care au fost la mare în această vară au avut un grad de satisfacție mai mare față de anii trecuți. Asta conform unei analize realizate de o agenție de turism din România. Cei care au ales litoralul românesc au căutat, în general, pachete complete, nu doar cazare și masa. Mai mult decât atât, turiștii au pus mai mult accent pe accesibilitate dar și aspectul general al stațiunii alese.

Dacă e să vorbim despre categorii, înregistrăm plusuri la fiecare dintre categoriile pentru care noi cerem review-uri: curățenie, servicii primite, poziționarea hotelului, personal, raport calitate-preț. Toate acestea sunt notate cu o medie de peste 8 din 10 cât este nota maximă pe care o pot acorda. Singura categorie care a obținut o medie sub 8, respectiv o medie generală de 7,64 este cea referitoare la dotările unităților de cazare.

La toate aceste categorii înregistrăm o creștere, inclusiv în ceea ce privește raportul calitate-preț, pentru că s-a vorbit foarte mult anul acesta despre scumpirea vacanțelor la mare. Evident, nu neagă nimeni faptul că pachetele turistice s-au scumpit”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing agenție de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233