dobroge.tv

Live

Accident cumplit în judeţul Constanţa. Gabi şi-a găsit sfârşitul în maşina pe care o cumpărase cu trei luni în urmă, moartea lui a fost anunţată pe Facebook de un alt şofer: 'Nu așa se anunță rudele'

Accident cumplit în judeţul Constanţa. Gabi şi-a găsit sfârşitul în maşina pe care o cumpărase cu trei luni în urmă, moartea lui a fost anunţată pe Facebook de un alt şofer: 'Nu așa se anunță rudele'
01 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Încă o familie este îndoliată după un accident cumplit ce a avut loc pe Autostrada A4, la km.16, intrare în Agigea, judeţul Constanţa, pe sensul de mers spre Ovidiu. Gabi s-a stins din viaţă după ce autoturismul pe care-l conducea, un BMW Seria 3, înmatriculat în județul Brăila, a intrat într-un TIR.

Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 22:30. Potrivit primelor informații, o mașină și un TIR s-au ciocnit la km. 16, sensul de mers spre Ovidiu.În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. Victima era inconștientă. La fața locului au intervenit o Descarcerare, o Autospecială de Stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe ale SAJ Constanța.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, victima a fost prinsă sub autocamion. Aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată.

Poliţiştii nu au transmis deocamdată cum a avut loc accidentul în care Gabi I. şi-a pierdut viaţa. Gabi era originar din Fetesti-Gara, Ialomita, Romania. În luna mai, Gabi postase o imagine cu maşina pe care abia ce o cumpărase de la un băiat din Brăila, maşină în care şi-a găsit sfârşitul. "Noua achiziţie", a scris tânărul în descrierea pozei cu maşina marca BMW Seria 3. Atunci, prietenii l-au felicitat pentru achiziţionarea autoturismului. Astăzi, apropiaţii au transmis mesaje dureroase pe reţelele de socializare:

"DRUM LIN CATRE CERURI SUFLET BLÂND.DUMNEZEU SA TE AIBĂ IN PAZA SI SA ÎȚI IERTE TOATE FĂRĂDELEGILE"

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun și nevinovat te vom iubi toată viata noastră și în sufletul nostru o sa fi veșnic cum te știm"

"De ce ai plecat și ne ai lăsat....dumnezeu sa te ierte suflet bun ai plecat prea devreme la îngeri"

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun ai plecat asa devreme dintre noi...neai lăsat un gol în suflete...."

Unul dintre martorii la accident a postat o fotografie cu maşina făcută un morman de fiare şi a anunţat pe Facebook că şoferul a murit. Postarea acestuia a stârnit un val de reacţii:

"Nu așa se anunță rudele... E treaba politiei... Poate face maica sa infarct!.. Macar afla de la o persoana in Masura sa vorbeasca despre ceea ce s a intamplat decat sa afle dintr o poza de pe internet, eu mi am pierdut fratele și cumnata in urma cu câteva luni si tot asa cineva s a gândit sa posteze, m am rugat toată noaptea la bunul Dumnezeu sa nu se uite maica mea pe internet ea fiind bolnava de inima... ca mama este cea mai crunta pedeapsa ce ti o poate da viata, sa ti fure in asemenea fel unul dintre copii... indiferent ce fel de om era... asa ca oameni buni când va gândiți sa faceți astfel de postări gândiți va in primul Rand la cei ce au rămas în urma celor ce au pierit, nu putem ști ce s a intamplat... poate nu a avut viteza și poate nici nu este el vinovat... de ce sa condamnam fără sa cunoastem și mai ales de ce sa provocam si mqi multă durere cu bună stiinta...poate cel ce deținea masina Nici măcar nu este proprietarul iar familia proprietarului trăiește un soc fără sa fie nevoie... hai mai bine sa gândim înainte de a face postări și sa lasam pe cei in masura sa transmită astfel de vesti"

"Cum naiba sa pui poze ? Si sa mai scrii sa ii anunte cineva familia"

"Mai bine ștergeți !!! Nu este treabă oricui să anunțe rudele...ce mentalitate."

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233