dobroge.tv

Live

(P) Fii fit la FIT GYM! ''La sală găsim toate aparatele pentru toate grupele musculare. Avem cardio, benzi, biciclete, scări, antrenori personali și multe alte lucruri pozitive''

30 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sportul înseamnă vitalitate, dar și un corp armonios. Și cum vremea este încă plăcută, nu ne putem expune oricum, așa că cel mai important este să ne antrenăm corespunzător pentru un tonus muscular. Nu există scuze și nici motive, iar lipsa timpului nu trebuie să fie un impediment. Sala Fit Gym stă non-stop la dispoziția celor dornici de mișcare.

"La noi la sală la Fit Gym găsim toate aparatele pentru toate grupele musculare. Avem cardio, benzi, biciclete, scări, antrenori personali și multe alte lucruri pozitive. Este foarte important, trebuie să fie un stil de viață să vii la sală, să faci mișcare, să ieși în aer liber, pentru că în ziua de azi alimentele din păcate nu sunt foarte sănătoase, stilul de viață este așa cum este, de aceea trebuie să venim cu un aport de efort fizic ca să ne simțim bine și să fim sănătoși", a spus Diana PIVNICERU, manager sală Fit Gym.

Specialiștii stau la dispoziția clienților pe care îi îndeamnă să facă sport cel puțin de trei ori pe săptămână. Mai mult, antrenorii bine pregătiți vă pot veni în ajutor și cu un plan de alimentație corespunzător sau câteva sfaturi de nutriție.

"Antrenorii pornesc de la 50 de lei pe ședință în funcție de fiecare antrenor. Pentru a ne simți bine și pentru a avea și un plus de energie și o formă bună, trebuie să avem undeva la trei antrenamente pe săptămână, minimum", a mai spus Diana PIVNICERU.

Echipa Fit Gym pune la dispoziție cele mai moderne aparate, cei mai entuziaști antrenori și cea mai energică atmosferă, pentru ca tu să ai parte de un antrenament plăcut și eficient. Vino să fii fit la Fit Gym!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233