dobroge.tv

Live

Georgiana s-a stins la doar 28 de ani după ce avionul s-a prăbuşit. Iubitul ei i-a făcut cadou zborul, mesajul lui Florin: 'Aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla'

Georgiana s-a stins la doar 28 de ani după ce avionul s-a prăbuşit. Iubitul ei i-a făcut cadou zborul, mesajul lui Florin: 'Aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla'
28 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Georgiana P. este una dintre victimele incidentului aviatic care a avut loc ieri, la Letca Nouă, în judeţul Giurgiu. Potrivit antena3.ro, Georgiana s-a urcat în avionul pilotat de Valentin A., ieri, după ce chiar iubitul i-a făcut cadou zborul. La scurt timp după decolare, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, iar acesta s-a prăbuşit într-o pădure de lângă aerodromul de la Letca Nouă.

Din nefericire, atât pilotul Valentin Anghel, cât şi Georgiana Popa, pasagera în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc în urma impactului, mai ales că avionul a luat foc după ce s-a prăbuşit.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, iar o expertiză va stabili cauza exactă a prăbuşirii.

Mesaj cutremurător al iubitului tinerei

"I leave the lights on !

Iti multumesc pentru Beth Hart iti multumesc pentru infinitele momente de bucurie, iti multumesc pentru ca ai avut rabdare cu mine si nu am inteles niciodata de ce ai facut-o cu atata grija de mine, asta ai facut! Ai avut grija de mine…

Stii ca nu am mai postat de mult si nici o voi mai face pentru ca ma cunosti prea bine…

Te iubesc si sper macar tie sa iti fie bine

Stii ca as fi ales fara sa clipesc sa fiu in locul tau la zborul ala si as fi zambit inainte de impact impacat ca sunt eu si ca nu mai urmezi tu …", a scris Florin pe Facebook.

"Erați prea frumosi si prea fericiți împreună! Drum bun Georgiana! Imi place sa cred ca undeva, cândva in acest univers ne vom revedea! Iti multumesc pentru tot! Nu te vom uita niciodata, ai ramas acolo in inimile noastre! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sufelt frumos si blând!", a scris o prietenă.

Anchetă a Parchetului Curţii de Apel Bucureşti în cazul accidentului aviatic din Giurgiu

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a transmis, sâmbătă seara, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală în legătură cu incidentul aviatic din Giurgiu.

“Astfel, un avion de mici dimensiuni a fost identificat prăbuşit în pădurea din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, victimele fiind o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin. În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. de art. 112 şi art. 116 alin. 1 lit. a, b, c ambele raportate la art. 122 şi art. 114 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 115 alin. 1 din Legea nr. 21/2020 privind Noul Cod Aerian al României, art. 192 alin. 1, 2 şi 3 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.

Articolul 112 din Noul Cod Aerian al României prevede că “Încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu prevăzute de actele normative cu putere de lege sau neîndeplinirea acestora, dacă fapta a pus în pericol siguranţa unei aeronave în zbor şi prin aceasta s-a cauzat o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 7 ani şi interzicerea unor drepturi”.

De asemenea, în articolul 114, alineatele 1, 2 din acelaşi act normativ se precizează că “efectuarea serviciului de către personalul aeronautic aflat sub influenţa băuturilor alcoolice constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă; efectuarea serviciului de către personalul aeronautic care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge ori se află sub influenţa unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani şi interzicerea unor drepturi”.

Totodată, la articolul 115 alineatul 1 este prevăzut că “pilotarea unei aeronave de către o persoană care nu posedă documentele de certificare prevăzute de reglementările în vigoare pentru pilotarea aeronavei respective se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a anunţat că pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă după-amiază, despre faptul că o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbuşit în localitatea Letca Nouă. Avionul a fost găsit de echipele de intervenţie prăbuşit într-o pădure, iar la bordul acestuia au fost găsite două persoane, un bărbat şi o femeie, ambele decedate.

Sursă foto: ISU Giurgiu/Facebook Georgiana P.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233