dobroge.tv

Live

Alertă cu bombă la nunta liderului AUR, George Simion: „Știm că se distrează din bani ruseşti. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea”

Alertă cu bombă la nunta liderului AUR, George Simion: „Știm că se distrează din bani ruseşti. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea”
27 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat (cortul în care se desfășoară nunta liderului AUR, George Simion), în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă, scrie g4media.ro.

La fața locului se deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări.

Conform informațiilor G4Media.ro, în 27 august, pe adrese de email din IPJ Brăila și IPJ Ialomița, precum și pe adresele unor reprezentanți media, a venit un mesaj, expediat de „simionnunta@proton.me”, în care se precizează că „se va amplasa o bombă la Hotel Forest din loc. Măciuca/VL”, în zona desfășurării nunții lui George Simion. Mesajul a fost însoțit de un fișier audio în care se descria intenția de montare a unui dispozitiv explozibil la respectiva locație.

„Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, se arată în mesaj.

Polițiștii, împreuna cu reprezentanții SRI fac verificări suplimentare, inclusiv pe domeniul pirotehnic, pentru stabilirea situației de fapt.

Procedura standard în astfel de situații presupune evacuarea mulțimilor, până la finalizarea verificărilor.

Menționăm faptul că nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu va începe oficial la ora 14.00. Sunt așteptați peste 10.000 de oameni la marele eveniment.

Aproape 10.000 de oameni sunt așteptați la nunta lui George Simion

Totodată, oaspeții se vor putea bucura de plimbări cu balonul cald, ateliere, mâncare și nu numai.

O să fie circa 10 mii de participanţi, îi aşteptăm pe toţi, ne-am pregătit cu mămăliguţă şi brânză, avem si mămăliguţă cu saramale. Vom avea ateliere de păpuşi, vom avea animatori şi un tobogan foarte mare. Avem şi meşteşugari şi un spectacol cu daci si romani, spectacol ecvestru. O să avem şi un balon cu aer cald pentru cei care nu vor sa margă până în Cappadocia să vada lumea de sus”, declara liderul AUR la Antena 3.

Pentru a avea acces la nuntă, invitații trebuie să aibă brățara de acces. Înscrierile pentru participarea la eveniment au fost făcute pe site-ul liderului AUR în ultimele săptămâni. Totodată, George Simion a fost cel care s-a ocupat și de transportul persoanelor din mai multe județe ale țării.


Sursă foto: Hotnews / capital.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233