dobroge.tv

Live

Stradă din Constanţa, ca după război: autoritățile au început lucrările de asfaltare, însă le-au abandonat

07 septembrie 2020
Publicitate

Ca după război. Așa arată o stradă din cartierul Compozitorilor. Lucrările de asfaltare nu au mai continuat după ce strada a fost săpată. Oamenii sunt nevoiți să trăiască în plin șantier. Strada este impracticabilă, iar locuitorii se chinuiesc să iasă din curte.

Pe aleea Ion Voicu din municipiul Constanţa, lucrările de asfaltare au fost începute, dar nu și finalizate. Strada a fost săpată și lăsată așa. De circulat nu se poate vorbi, iar pentru oameni este greu să iasă și din curte.

Deși au fost înaintate sesizări municipalității, aleea este în această formă de mai bine de două săptămâni, timp în care s-a creat un disconfort pentru locatari, care s-au obișnuit să trăiască cu mormanele de pământ la poartă.

Primăria a abandonat lucrările de asfaltare din cauza unui litigiu cu unul dintre proprietarii de pe stradă. Și alte străzi din cartierul Compozitorilor urmează a fi reabilitate în această perioadă. Locuitorii zonei nu pot decât să spere ca lucrările de pe strada pe care locuiesc să fie duse la bun sfârșit.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233