dobroge.tv

Live

Încă un accident mortal pe DN1. Un bărbat şi o tânără de 20 de ani au murit după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit

24 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Două persoane au murit într-un accident grav ce a avut loc în această dimineaţă, judeţul Bihor, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR: Împreună şi dincolo de moarte. Florin şi Andreea au sfârşit într-un morman de fiare după ce maşina lor a intrat într-un TIR

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri dimineaţă, la un accident rutier petrecut în localitatea Auşeu, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit. Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator.

„La fața locului acționează trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”,a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana - Bihor, locotenent colonel Camelia Roșca, pentru ebihoreanul.ro.

Pompierii au scos cele două persoane din maşină, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, femeia şi bărbatul din autoturism nu au putut fi salvaţi, fiind declarat decesul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Alina Fărcuța, a precizat că este vorba despre un bărbat de 36 de ani și o tânără de 20 de ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233