dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Tânărul care l-a agresat pe bătrânul lovit de mașină, în zona CET, reținut pentru 30 de zile. Procurorii explică cum s-a petrecut incidentul

22 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tânărul care l-a agresat pe bărbatul de 71 de ani, în zona CET a municipiului Constanța și care a murit după ce a fost lovit de o mașină, a fost reținut pentru 30 de zile. Acesta le-a povestit procurorilor cum s-a întâmplat incidentul. Mai mult, se pare că băiatul mai este cercetat într-un alt dosar pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive. Deocamdată el este acuzat de vătămări sau lovituri cauzatoare de moarte.

La data 20 august în jurul orei 16.30 după ce a avut un conflict verbal cu victima în autobuzul 101 care circula undeva între stațiile Km 4-5 și Cumpenei, zona CET din cauză că inculpatul se pare că avea trei bagaje, trei ghiozdane, care deranjau victima în autobuz. După acest conflict și acel schimb de replici au coborât întâmplător în aceeași stație în zona CET.

Victima, după ce a coborât din autobuz, era undeva pe trotuar și urma să se asigure pentru a traversa strada pe marcajul pietonal, inculpatul, nervos, supărat, iritat din cauza discuției purtate a luat brusc hotărârea să o pedepsească pe aceasta pentru acea ceartă din autobuz. În mod cu totul surprinzător, a venit din spate și a lovit-o cu piciorul undeva în zona spatelui, în zona toracelui. Victima s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă și atunci s-a lovit cu capul de un autoturism care circula regulamentar prin zonă. Prin cădere a suferit leziuni craniene grave, cu fractură de craniu așa încât a decedat aproape pe loc”, a declarat Zafer Sadîc, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233