dobroge.tv

Live

Adriana şi Radu veneau spre mare cu fiul lor, dar au sfârşit cu toţii într-un morman de fiare. Adriana îşi tinea în braţe micuţul de doar 1 an şi trei luni

Adriana şi Radu veneau spre mare cu fiul lor, dar au sfârşit cu toţii într-un morman de fiare. Adriana îşi tinea în braţe micuţul de doar 1 an şi trei luni
22 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi soţi şi fiul lor de doar 1 an şi trei luni au sfârşit într-un accident cumplit ce a avut loc în această dimineaţă, pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu. Vinovat de tragedie se pare că ar fi chiar bărbatul care se afla la volan. Acesta ar fi făcut o depăşire în curbă, iar asta i-ar fi costat viaţa pe toţi.

Radu și Adriana erau doi tineri liniștiți din comuna Săliștea. Potrivit alba24.ro, cei doi erau în drum spre mare cu alţi prieteni, care erau în altă mașină. Radu conducea autoturismul, iar Adriana se afla, cu bebelușul, pe bancheta din spate, în momentul în care s-a petrecut tragedia. Potrivit unui martor citat de observatornews.ro, şoferul BMW-ului a intrat într-o depăşire într-o curbă periculoasă şi din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens unde s-a izbit violent de un TIR. Cei trei au murit pe loc în maşina transformată într-un morman de fiare.

Adriana şi Radu erau căsătoriţi din 2019 şi aveau un fiu de 1 an şi trei luni.

"Un moment de neatenţie şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au intrat în depăşire la un camion, pe linie continuă, n-au mai putut să redreseze şi au intrat în coliziune cu TIR-ul", a povestit un martor pentru observatornews.ro.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.

În urma impactului toți ocupanții autoturismului, doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, soția acestuia de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni, din județul Alba. TIR-ul era condus de un bărbat de 45 de ani din județul Dâmbovița. Circulația în zonă este blocată total. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă foto: alba24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233