dobroge.tv

Live

'Eu nu mai am nimic'. Alexandra va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o poarte în ziua nunţii. Silviu este distrus de durere: 'Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie'

'Eu nu mai am nimic'. Alexandra va fi înmormântată în rochia de mireasă pe care trebuia să o poarte în ziua nunţii. Silviu este distrus de durere: 'Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie'
22 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ziua nunţii trebuia să fie cea mai fericită zi pentru doi tineri îndrăgostiţi, dar totul s-a transformat într-o durere de nedescris. Alexandra s-a stins din viaţă cu o zi înainte de a îmbrăca rochia de mireasă şi împreună cu ea a murit şi bebeluşul pe care-l purta în pântece. Silviu este distrus de durere şi se pregăteşte de înmormântare. Alexandra va fi îmbrăcată în rochie de mireasă, aceeaşi pe care trebuia să o poarte în ziua în care ar fi trebuit ca cei doi tineri să-şi unească destinele.

Sâmbătă, 20 august, Alexandra şi Silviu ar fi trebuit să se căsătorească. Cu doar câteva ore înainte de nuntă, tinerei i s-a făcut rău. Silviu a sunat la 112 să ceară ajutor. Nu a aşteptat medicii, şi-a luat iubita în maşină şi a plecat în goană spre spital. Pe drum s-a întâlnit cu ambulanţa şi imediat au început şi manevrele de resuscitare, potrivit observatornews.ro.

Alexandra a ajuns iniţial la Spitalul din Gura Humorului de unde a fost transferată, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, medicii nu au reuşit să o salveze nici pe Alexandra şi nici pe bebeluşul aflat în pântece.

“Pacienta a ajuns direct în sala de operaţie unde s-au continuat manevrele de resuscitare şi s-a efectuat cezariana de urgenţă. Dar, din păcate nici mama, nici nou născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi s-au declarat decesele”, a declarat dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Județean Suceava.

Alexandra s-a externat din spital pe data de 2 august, la cerere. Fusese internată după ce se infectase cu noul coronavirus. Se externase la cerere că să-şi organizeze nunta, dar cu stare generală bună, fără necesar de oxigen, analize în parametri normali, cu tratament efectuat complet, spun medicii.

Tânara era în atenţia medicilor şi din cauza mai multor afecţiuni cardiace.

“Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a spus Silviu, pentru observatornews.ro.

Acum , tânărul se pregăteşte de înmormântare. Medici legiști vor stabili cu exactitate cauza morții și dacă aceasta a fost cauzată în urma unor complicații post-COVID.

“Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, a mai spus Silviu.

Sora Alexandrei a postat un mesaj emoționant pe pagina de socializare: “Azi trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ta, trebuia să fii mireasă, dar acest vis pe care îl aveai sa spulberat într-o clipă…astăzi nu mai ești, te ai dus sus la Doamne Doamne! Trebuia să aduci pe lume o fetiță, ai luat-o cu tine nu ai vrut să o lași să ne mai aline dorul de tine, trebuia să te bucuri, să râzi și să fii mămică, trebuia ca astăzi să fie cea mai importantă zi din viața ta! Ai lăsat în urmă ta un viitor tata și un viitor soț care trebuia să îți fie, ai lăsat doar lacrimi și întrebări, de ce tu?;de ce copilul tău? De ce voi? De ce atât de repede? De ce? De ce? Întrebări la care nu poate să răspundă nimeni! Drum presărat cu flori și lacrimi spre cer ție draga mea soră și drum lin spre cer îngeraș draga mea nepoată! Drum lin vouă îngeri ,suflete fără vină pe aceasta lume! Am crezut și încă cred că nu e adevărat! Îmi este foarte greu să cred că ai plecat din această lume! Dumnezeu să vă ierte și să vă așeze acolo unde trebuie! Știu că de acolo de sus vei veghea asupra noastră și vei avea grijă de fetița ta! Drum lin spre Împărăția Lui Dumnezeu! Nu te voi uita niciodată draga mea soră!”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233