dobroge.tv

Live

Ministrul Dezvoltării, la Constanța: „Nu aș vrea în niciun caz ca Sala Polivalentă să ajungă să fie construită peste patru ani de zile”

19 august 2022
Publicitate

„Mai multă mobilizare din partea antreprenorului”, asta a declarat că își dorește ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, în momentul în care a văzut stadiul lucrărilor de la Sala Polivalentă din Constanța. El a dat asigurări că există finanţare, însă le recomandă constructorilor să grăbească ritmul de pe șantier.

Am cerut antreprenorului o mobilizare mai bună, suntem aici totuși la mijlocul lunii august și aș fi vrut să fim puțini mai avansați și să văd mai mulți muncitori. Dacă la o vizită anunțată a ministrului sunt atâția muncitori, încep să îmi pun și eu întrebări.

Evident suntem deschiși la soluționarea oricărei probleme, s-au spus aici anumite documentații care se înaintează pentru decalarea termenului, dar nu aș vrea în niciun caz ca Sala Polivalentă să ajungă să fie construită peste patru ani de zile. Avem exemple din țară, din alte localități, unde am construit în doi ani, doi ani și jumătate – trei ani”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233