dobroge.tv

Live

Încă o zi de disperare pentru familia lui Lucian, 16 scafandri l-au căutat şi astăzi pe tânărul dispărut în mare: „Noi sperăm și vă rugăm să vă rugați alături de noi”

Încă o zi de disperare pentru familia lui Lucian, 16 scafandri l-au căutat şi astăzi pe tânărul dispărut în mare: „Noi sperăm și vă rugăm să vă rugați alături de noi”
19 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Astăzi, 19 august, au fost reluate căutările lui Lucian, tânărul dispărut în mare, la Costinești. Invervin 16 scafandri și o ambarcațiune. Între timp, mama şi sora lui Lucian aşteaptă neputincioase veşti.

Lucian și prietenul său, Aurel, au dispărut în apele mării acum mai bine de o săptămână, pe 9 august. Trupul lui Aurel a fost găsit între stabilopozi, tot la Costineşti. Potrivit vremeanoua.ro, apropiații spun că Aurel nu știa să înoate, însă era fericit să facă baie în mare, mai ales că era alături de prietenul său, Lucian, cunoscut ca un băiat sportiv și un bun înotător. La un moment dat, curenții l-au tras sub apă pe Aurel, iar Lucian nu a ezitat o clipă să sară, ca să îl salveze. Din acest moment s-a declanșat tragedia -- detalii aici: Prieteni și dincolo moarte: Lucian ar fi încercat să-l salveze pe Aurel, dar au murit împreună. Lacrimi amare pentru cei doi tineri înecați la Costinești

Sursa citată menționează că mama lui Lucian acuză salvamarii că ar fi stat și s-ar fi uitat cum fiul ei a încercat mai bine de o oră să-l recupereze pe prietenul său din apă.

Vă rog să încetați cu postările în care faceți referire că Lucian nu mai este, deoarece el este căutat. Noi sperăm și vă rugăm să vă rugați alături de noi”, a declarat mama lui Lucian.

Mama continuă să creadă într-o minune și se roagă ca fiul său să fie găsit în viață.

CITEȘTE ȘI: Cu chipul împietrit de durere, mama lui Lucian mai speră la o minune. ''Am insistat căutările, să nu se oprească.... Amândoi au fost copii fără anturaje urâte, nu aveau vicii, copii exemplu''

În data de 9.08.2022, Lucian, fiul meu, a încercat timp de o oră să-și salveze prietenul din valurile foarte mari, în timp ce persoanele care trebuiau să se ocupe de salvarea prietenului său stăteau și se uitau. Iar la această dată, Lucian este încă căutat și dat dispărut de către autorități. Așa că vă rog să încetați cu postările în care faceți referire că Lucian nu mai este, deoarece el este căutat. Noi sperăm și vă rugăm să vă rugați alături de noi, familia lui, să fie găsit în viață. Doamne ajută”, a fost mesajul mamei lui Lucian.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233