dobroge.tv

Live

Bucăți de fier ieșite din pământ, gropi și mult praf. Strada Ștefan cel Mare s-a transformat într-o cursă cu obstacole: „E sub orice critică tot orașul”

Bucăți de fier ieșite din pământ, gropi și mult praf. Strada Ștefan cel Mare s-a transformat într-o cursă cu obstacole: „E sub orice critică tot orașul”
17 august 2022
Publicitate

Bucăți de fier ieșite din pământ, gropi și mult praf. Așa arată strada Ștefan cel Mare din orașul Constanța. Deși se lucrează de luni bune, constănțenii spun că nu văd nicio schimbare, ba din contra, e din ce în ce mai rău. Autoritățile locale se apără și afirmă că întârzierile sunt motivate și au dat ca termen de finalizare luna noiembrie.

Pe doamna din imagini am găsit-o pe strada Ștefan cel Mare. Vine aici cu treburi și spune că s-a săturat de mizeria și pericolele care sunt la tot pasul. Încălțămintea i-a fost distrusă în timp ce încerca să ocolească țevile și bucățile de fier care ies din pământ.

Vă dați seama că am o părere „foarte bună”. Nu sunt în stare să facă”, spune o constănțeancă.

Și nu este singura deranjată de această situație. Constănțenii nu mai suportă mizeria de pe Ștefan cel Mare, în timp ce părinții se tem pentru siguranța celor mici.

Constănțeancă: O părere oribilă, nu am ce să spun.

Reporter: Am văzut că mergeați mai greu cu copilașul.

Constănțeancă: Da, păi mi-e frică să nu cadă să nu se lovească. E sub orice critică tot orașul.

Ce mizerie, nu se gândesc că vin turiști din toată lumea, parcă e bătaie de joc”, spune o constănțeancă.

Oraș turistic mizerabil, infect”, spune un constănțean.

Constănțenii visează că într-o zi se vor putea plimba liniștiți pe Ștefan cel Mare, însă până atunci mai au de așteptat. Situația devine și mai gravă susțin aceștia în timpul ploii când totul se transformă într-o uliță plină de noroi.

Au stricat și nu fac nimic. Măcar să termine să apuc și eu cât sunt în viață strada asta cum era înainte”, spune un constănțean.

Am fost în Occident câțiva ani, în Germania, nu lălăiau atâta. În momentul când au hotărât să facă, aveau banul, și să-i bătaie. Nu știu ce se întâmplă la noi”, spune un alt constănțean.

În luna aprilie a acestui an city managerul orașului Felicia Ovanesian a declarat pentru Dobrogea TV că lucrările de pe Ștefan cel Mare se vor finaliza cel târziu pe data de 1 octombrie. Acum însă autoritățile au dat ca termen de finalizare luna noiembrie și asta pentru că echipele RAJA nu au reușit să înlocuiască toate conductele. Ceea ce înseamnă că timp de cel puțin încă trei luni, oamenii vor fi nevoiți să facă în continuare slalom printre utilaje, pietre, gropi și noroi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233